Favorit i repris – Cash Rumble

Alla älskar pengar. Så enkelt är det. Även om inte pengar i sig ger lycka, så ger det i alla fall möjligheten till att köpa saker som underlättar, vilket i sin tur kan skänka lycka. Det är därför som väldigt många i vårt land gärna tar chansen och spelar om att vinna den riktigt stora vinsten för att uppnå detta, och det i sin tur kan man göra på många olika sätt. Men det finns favoriter, sätt att spela på som man återvänder till, och Cash Rumble är ett av de alternativen. En skraplott som faktiskt håller vad den lovar, och kan leverera riktigt stora vinster, det som varje spelglad person är ute efter.

Tema: Pengar, massa massa pengar!

Plus: Stora vinstchanser, lätt att förstå

Minus: Nada

Betyg: 5 av 5

Cash Rumble är som vanligt väldigt lätt att förstå sig på. Det enda du behöver göra är att avgöra vilket värde du vill ha på lotten, och är du ute efter den allra största vinsten så är det givetvis maxbeloppet du ska välja. Sen har du ett val. Antingen väljer du att skrapa ruta för ruta, eller så drar du igång auto play, och låter spelet göra arbetet åt dig.

Det som finns framför dig är de klassiska nio rutorna, och under dessa så döljer sig olika belopp. Alla som någon gång tidigare har skrapat en skraplott kommer att känna igen sig och målet är att skrapa fram tre stycken likadana belopp. Som fallet också är med många fysiska skraplotter så finns det också en extra ruta där man kan skrapa fram en multiplikation på det belopp man, förhoppningsvis, har skrapat fram tre av. Och det är det här som är vägen till din förmögenhet – att skrapa fram tre av det högsta beloppet och samtidigt skrapa fram 10x. Svårt, men möjligheten finns där!

Det är detta som är så roligt med denna skraplott. Fokus är hela tiden på att vinna mycket pengar och man sitter som på nålar inför varje ny lott och hoppas på ett bra resultat. Av den anledningen kommer jag ofta tillbaka till Cash Rumble!

BÄSTA KASINON FÖR SKRAPLOTTER