Favorit i repris – Diamond Duet

Jag tänkte ta tillfället i akt och börja berömma de skraplotter som har en hög funktionalitet när det gäller mobiler. Det ska sägas att det inte är alla skraplotter som kan leva upp till standard och vissa är till och med helt omöjliga att spela när man använder sig av mobilen för att skrapa. Därför tycker jag att det är läge att hylla den skraplott som faktiskt är mest populär – Diamond Duet. Ska vi vara helt ärliga så är det faktiskt så att de allra flesta väljer att använda sig av mobilen när det gäller spel på skraplotter online, även jag. Och just Diamond Duet lever verkligen upp till sitt namn, både via dator och mobilen.

Tema: Diamanter och bling bling

Plus: Allt, verkligen allt

Minus: Existerar inte

Betyg: 5 av 5

Ingen lär väl vara förvånad att jag ger denna skraplott det högsta betyget. Det här är en lott som jag i princip alltid spelar när jag går in och ska försöka vinna pengar, och det finns väldigt många anledningar till det. Det primära, för alla oss som älskar att vinna pengar, är såklart den ypperliga höga vinstchansen. I Diamond Duet är det faktiskt så att du kan vinna upp till 250 000 Euro, och det är otroligt mycket pengar. Få lotter har samma möjligheter, och därför måste man alltid spela några spel innan man kan börja upptäcka de andra godingarna.

Spelet är precis lika enkelt som vi minns det, också på mobil. Det är en gyllene värld som vi stiger in i, där det finns otroligt mycket olika diamanter på spelplanen. Och det är här som det finna kommer in i spelfunktionen. Till ett lågt lottpris får man 25 stycken nummer som man ska skrapa fram, men innan man gör det så är det de fem vinnande sifforna som du ska skrapa. Dessa gäller att hitta bland de 25, och de har alla ett belopp knutet till dem – vissa har dessutom en enkel pengapåse där du vinner utan nummer och ibland kommer det upp en duplicering av det vinnande beloppet. Det kan med andra ord inte bli fel när man ska spela Diamond Duet!

BÄSTA KASINON FÖR SKRAPLOTTER