Favorit i repris: Roulette

Enarmade banditer förra veckan och så nu roulette. Jag anar ett litet kasino-tema i mina nuvarande skraplottsrecensioner. Varför det blivit så vet jag inte men jag ser inget problem i det egentligen, för det handlar fortfarande i grund och botten om skraplotter. Roulette skrev jag om för tre år sedan och då gillade jag den, inte minst för jag tycker ”riktig” roulette är spännande. Chansen är alltså stor att återupptäckten blir lyckosam, men vi får se. Man åldras ju, och smaken förändras. Har jag hört, men jag har ju suttit här och skrapat mina älskade lotter gud vet hur länge nu!

Tema: Roulette
Plus: Spännande att spela
Minus: Lite lite ljud
Betyg: 4,5 av 5

Roulette (skraplotten alltså) fungerar som så att till vänster finns ett roulettehjul, där så en kula snurrar och landar på ett nummer. Till höger finns så fem nummer man skrapar fram och målet är då givetvis att något av dem ska vara samma som det kulan landade på. Det går där att välja om man vill skrapa fram numren först och sedan snurra på hjulet eller tvärtom. Ett bra initiativ att man kan välja där och det varierar lite från omgång till omgång vilket jag tycker är mest spännande, så jag spelar på båda sätten.

Det som är Roulettes största styrka är att det är så himla spännande! Sitta där och vänta på att kulan ska landa och hoppas den landar rätt, eller skrapa fram de fem numren efter att den landat? Båda sätten fungerar toppen och är hur spännande som helst. Det här är ytterligare en skraplott som jag kan rekommendera i princip utan reservationer. Jag kan inte på rak arm komma på en skraplott som ger mer spänning än den här. Dessutom är grafiken riktigt trevlig att titta på!