Favorit i repris: Royal Slots

Enarmade banditer nu igen??? Jajamen, jag fick väl lite blodad tand efter att ha recenserat Namaste för ett litet tag sedan. Den här gången är det dags för Royal Slots som även den är en trevlig bekantskap. Jag tror faktiskt att jag ska göra det till ett tema för några veckor framåt, att testa skraplotter med enarmade banditer-tema. Så får det bli. Jag har ju kört med en del teman förr vill jag minnas, så det kanske är dags igen? Hur som haver, nu får ni se vad jag tycker om Royal Slots! Bu eller bä?

Tema: Enarmade banditer
Plus: Trevlig grafik
Minus: Nja, skiljer sig inte så mycket från andra enarmade banditlotter
Betyg: 3,5 av 5

Royal Slots liknar mycket Namaste. Tre stycken enarmade banditer, med tre hjul vardera. Målet är att få tre stycken likadana symboler för att vinna. Vinstsumman bestäms sedan slumpmässigt, helt oberoende av vilka symboler som dyker upp. Det låter bekant kanske? Hur som helst, det hindrar inte att Royal Slots också är en rätt så trevlig bekantskap faktiskt, även om den är lite väl lik Namaste. Nu vet jag ju inte vilken av de två som var först, men då jag tycker Namaste är bättre så säger jag att det är Royal Slots som kopierar den! 🙂

Royal Slots har lite av ett kungligt tema, där bakgrunden består av ett palatsrum. Inte illa alls, och ser rätt så snyggt ut. Men den kan inte mäta sig med Namaste som jag personligen tycker är mer spännande. Nu betyder ju inte det att Royal Slots är dålig på något vis, och den är väl värd att spela. Det finns också säkert de som tycker att det kungliga temat är roligare än Namastes Indien. Smaken är ju som bekant delad. Det vore ju tråkigt om vi alla tyckte likadant, eller hur?