Favorit i repris – Starlight Dazzle

Det är naturligtvis så att vi skraplottare älskar att spela skraplotter som närmast kan garantera att man går plus efter ett antal spelade omgångar. Vi är samtidigt medvetna om att det är väldigt svårt att göra just det, men chansen finns där ändå, och det är något som ska tas tillvara på. Med tanke på att jag har prova så många olika skraplotter med blandade resultat så kan jag ändå säga att min samlade bedömning beträffande mest vinstgivande skraplott har gjort mig säker på mina val. Ett av de valen är nämligen Starlight Dazzle, och det här är en resa som du sent kommer att glömma!

Tema: Stjärnor och vinster

Plus: Många vinstchanser

Minus: Saknar riktiga skrapkänslan

Betyg: 4,5 av 5

Det här är verkligen en skraplott där det händer mycket, och ska man vara riktigt ärlig så är det faktiskt känslan av en enarmad bandit som infinner sig. Kanske har det mycket att göra med de symboler som man skrapar fram bakom de 12 olika rutorna. Som vanligt så väljer man vilket värde man vill ha per rad, som sedan är det bara att börja trycka. Det du kommer att märka är att det finns symboler som fyrklöver, hjärtan och hästskor och det gäller att få tre av samma. Om du nu inte har så tur att du luckas få någon (eller båda) av de runda stjärnkloten. För då börjar det hända grejer!

Får du ett blått stjärnklot så kommer det att ersätta alla andra symboler. Det är helt enkelt en wild, som är väldigt trevlig att få, och som ger dig större vinstmöjligheter. Men det är det rosa stjärnklotet som du verkligen ska hålla utkik efter. Med det så kommer du nämligen att få en kaskad av blå klot, för det rosa klotet byter ut massa framskrapade symboler och gör den till blåa klot och därmed en wild. Det är riktigt häftigt att se, när det rosa stjärnklotet börjar arbeta, och bara se pengarna rulla in. Så passa på att testa Starlight Dazzle, ni kommer inte att ångra er!

 

BÄSTA KASINON FÖR SKRAPLOTTER