Favorit i repris: Super 7

Temat med enarmade banditer fortsätter, den här gången med Super 7 som skiljer sig en del både från Namaste och Royal Slots. Jag har skrivit om den tidigare och tyckte då att den var okej, men inte sådär jättebra och frågan är om jag nu fortfarande tycker samma sak? Jag har ju blivit överraskad tidigare när jag spelat en lott jag varit ljummen för tidigare då jag tyckt den var hur bra som helst. Ska det gå på samma sätt med Super 7 månne? Eller tycker jag fortfarande att den är lite sådär okej smårolig?

Tema: Enarmade banditer
Plus: Klassiskt utförande
Minus: Lite långsam
Betyg: 3,5 av 5

Super 7 skiljer sig från Royal Slots och Namaste på flera sätt. För det första så är det bara EN enarmad bandit man spelar på och inte tre. Det gör att spelet blir lite långsammare, samtidigt som det är enklare att fokusera och se om man vinner. Dessutom så klickar man inte på någon ruta med ”spela” eller ”skrapa” eller nåt på för att spela, utan man drar i spaken till höger på banditen (eller klickar på den i alla fall). Ett roligt initiativ tycker jag. Men i övrigt så är det mesta sig likt. Det gäller att få tre stycken likadana symboler, och sedan slumpas det fram hur mycket man vinner.

Temat för den här enarmade banditskraplotten kan väl enklast sägas vara enarmade banditer och ingenting mer. Det har jag egentligen inga problem med. Ska det vara så ska det vara! Det problem jag har är dock att det går lite långsamt att spela, med flera olika småsaker som fördröjer. I längden blir Super 7 lite småirriterande faktiskt. Men några omgångar då och då förtjänar den allt. Den är rätt snygg och väl utförd och så, men kunde gärna fått vara lite snabbare.