Ny recension: skraplotten Legend of Terra

Efter förra veckans lilla mellanspel för att tipsa om ett finfint erbjudande från Betsson så är jag nu tillbaka i samma gamla vanliga hjulspår för att ta mig an att recensera den här veckans utvalda skraplott som är Legend of Terra från Betsson.

För den som inte har hängt med från början så satt jag under hösten och vintern förra året och bestämde mig för ett experiment där jag skrapade en Trisslott varje dag och redovisade resultaten för mina läsare. Fram emot årsskiftet så började jag dock tröttna lite på det hela, mest för att jag hade börjat sätta mig in i det här med online skraplotter på riktigt och insåg att det jag kunde få från Svenska Spel inte var i närheten av det jag kunde få på Internet! Sagt och gjort, jag återupplivade mitt gamla konto hos spelbolaget Betsson och började skrapa digitalt! Jag håller mig fortfarande till mina tilldelade 25 kronor om dagen, men vinner nu betydligt oftare och mer samtidigt som jag får bättre variation på det jag skrapar.

Jag har dragit mig ett tag från att recensera skraplotter i dagens kategori som är ”slot skraplotter”, mest för att jag inte tycker så mycket om dem personligen. Du som gillar att spela casino online trivs säkerligen superbt med den här typen av skraplotter eftersom de, vad jag kan se, är helt identiska med slot maskiner. Om någon kan se någon skillnad så får ni gärna säga till!

Legend of Terra är i alla fall en skraplott som går ut på att man snurrar fem hjul med tre rader och fem symboler på varje rad. Får man tre av samma symbol så vinner man, så på sätt och vis är det kanske inte helt olikt skraplotter som Triss antar jag. Det finns dock så kallade Wild och Scatter symboler vilket gör det hela misstänkt likt en enarmad bandit.

Jag valde det här spelet för att det helt enkelt är den skraplott jag trivs bäst med hos Betsson i den här kategorin, men om jag får välja så föredrar jag faktiskt andra kategorier av skraplotter när jag spelar mina dagliga tjugofem kronor.