Road Racing

Det finns väl inte någon som inte gillar bilar? Jag älskar dem! Det finns mängder av olika varianter där ute i världen som mer eller mindre är helt underbara bilar. Därför är det så att jag många gånger följer bilsport, och det kan sträcka sin från Formel 1 till något så litet som en folkracetävling. Oavsett vad det än må vara så är det intressant, och jag kan väl erkänna att jag inte själv är speciellt bra på att köra. Det som däremot är intressant är att se andra som gör det väl – men det finns ett sätt att göra det bra själv. Genom att spela skraplotten Road Racing.

Tema: Bilar för hela slanten

Plus: Bra vinster och bilar

Minus: Grafiken, alltid grafiken

Betyg: 3 av 5

Denna skraplott är extremt enkel att förstå sig på. Framför dig har du en vindruta där du ser fyra stycken gula rutor som i sin tur är indelade i två. Meningen är att du ska skrapa fram samma typ av bil i båda dessa rutor för att vinna den summa som står under den gula rutan. Det i sin tur gör det väldigt lätt att förstå sig på, och det finns inga som helst tveksamheter kring om du skulle vinna eller inte. Det som är riktigt roligt att man upptäcker mängder av olika bilar, och många av dem är riktiga klassiker som man inte ser speciellt ofta.

Det som alltid är problemet med sådana här typer av skraplotter är att de känns skyndade, och att de inte känns riktigt färdiga. Helt ärligt så känner jag att man kunde ha lagt betydligt mycket mer tid på bilderna av bilarna, för som de ser ut idag så är de gryniga och ganska trötta. Man har absolut inga problem med att se vad det är för typ av bil, men det är helt enkelt en sådan sak som gör själva upplevelsen betydligt sämre. Om det bara skulle vara så att man hade fått lite kvalité i själva bilderna, med en mer levande grafik, så skulle jag kunna sitta framför denna skraplott väldigt länge!

BÄSTA KASINON FÖR SKRAPLOTTER