World Champions

Jag tror inte att jag är ensam om att känna lite av en baksmälla efter den sportsommar som har varit med både fotbolls-EM och sommar-OS. Det har liksom lämnat mig lite tom på innehåll, där jag känner mig lite deppig över att dessa stora sporthändelser är till ända, och att det inte finns något närmare större som väntar alldeles runt hörnet. Visserligen finns det ju ishockey, men jag älskar sommarsporterna, och därför känns det extra tomt just nu. Vad passar då egentligen bättre än att förflytta all denna längtan till nätet och se om det går att hitta något substitut som kan styra mig rätt väg tills dess att fotbolls-VM i Ryssland drar igång om två år? Möt skraplotten World Champions!

Tema: Fotboll, fotboll, fotboll!
Plus: En rätt mysig känsla
Minus: En grafik som lämnar mycket att önska
Betyg: 2,5 av 5

Det råder ju inga som helst tvivel om att World Champions är en skraplott för de mest fotbollsfrälsta. Det som möter dig direkt vid uppstarten är ett stort fält med nio gråa skraprutor, inringat av vad som tycks vara läktare. Det vi också möts av är ett väldigt frestande pokal som uppenbarligen ersätter alla symboler – alltså wild-symbolen i World Champions.

Som om det inte var nog så finns det också en tionde ruta att skrapa, för en lite extra vinstchans! Men under de nio stora så kommer du att upptäcka att det döljer sig stora stjärnor inom fotbollsvärlden från länder som England, Frankrike, Brasilien, Italien, Holland, för att bara nämna några. Din uppgift är att hitta tre lika på en rad, antingen lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Och pokalen ersätter som sagt alla symboler, så den vill du definitivt ha!

Spelet är lätt, och det är en skön känsla, men jag kan samtidigt önska att de hade lagt mer krut på att fixa en bättre design. För en bra design i en skraplott med fotbollstema hade definitivt fått mig att ge denna en femma!