Allt du behöver veta om DubbelTriss

Trisslotten är den mest köpta skraplotten i Sverige – billig att köpa, flera vinstmöjligheter och framförallt stora vinster. Triss är dessutom mycket populär som gåva och present i alla tänkbara sammanhang, både för yngre och äldre. Den första Trisslotten vi känner igen har för en tid sedan utökat sin familj och här får du veta allt om giganten DubbelTriss – lotten du kan vinna på flera olika sätt med chans till tre vinster.

Grafik och design

Den märkbara designen på Triss är inte annat än minnesvärd – skarp gul färg med Triss i stor fet stil och dem skrapbara klöversymbolerna. På DubbelTriss har du som två enkel lotter i en och samma lott, därav namnet. Du kan enkelt se att det är något markerat för ett vänsterfält med nio skrapsymboler och ett högra fält med lika många. I nedre kant i mitten av skrapfälten har du Extrachansen i tydlig form och den är såklart i många fall mycket avgörande för antingen vinst eller en mycket större vinst.
På baksidan av lotten har du en tydlig beskrivning över vinsttabellen och vad diverse symboler betyder samt annan nödvändig information. Trisslotten bibehåller alltid samma design med vissa avvikelser för högtider eller annat ändamål – alla hjärtans dag, halloween och jultider exempelvis – oavsett om du köper en DubbelTriss i fysisk butik eller online har dem samma utseende.

Vinstkombinationer och symboler

I DubbelTriss kan du likt dem övriga Trisslotterna vinna om du skrapar fram tre lika belopp. Utöver det har du fler vinnande kombinationer i Dubbeltriss enligt följande:

1. Tre lika belopp i vänstra skrapfältet
2. Tre lika belopp i högra skrapfältet
3. Tre lika belopp med båda skrapfälten tillsammans (ett i det ena och två i det andra)
4. Tre lika belopp med båda skrapfälten varav Extrachansen visar ett lika belopp

Det finns två olika symboler som kan dyka upp – TV-symboler och klöversymboler. Skulle du skrapa fram tre stycken TV-symboler betyder det att du får delta i en direktsänd TV-dragning där du har chans att skrapa fram en vinst mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor. TV-symbolerna betyder alltid att du får din vinst i en klumpsumma och klöversymbolerna betyder att du vinner ett visst belopp i ett visst antal år.

Vad du kan vinna på DubbelTriss

Du kommer här att få dem flera olika vinstmöjligheterna presenterade nedan:
1. Skrapar du fram tre lika belopp är de det beloppet du vinner – som minst kan du vinna 60 kronor och som mest kan du vinna 1 000 000 kronor.

2. Skrapar du fram tre stycken TV-symboler innebär det att du kommer att få delta i TV-sändning och skrapa fram vinst från 100 000 kronor upp till 5 000 000 kronor

3. Skrapar du fram tre stycken klöversymboler betyder det att du även här får delta i en TV-dragning och skrapa fram från 10 000 kronor i månaden i 10 år upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år.

Sammanfattning

DubbelTriss är, och har alltid varit, en stor succe och därför ska du inte glömma att en eller flera lotter vare sig det är för dig själv, som gåva eller present gör vem som helst glad – plötsligt händer det! Dem vinstmöjligheterna lotten innebär är både spännande och framförallt vinstgivande. En DubbelTriss kostar inte mer än 60 kronor och du har chansen att vinna upp till 5 000 000 kronor – vare sig du hamnar i TV-dragning eller inte är DubbelTriss den skraplott som giver dig en vinst du alltid kan glädjas åt.