De 5 nyaste slotsen

Det kommer hela tiden nya spel och förvånansvärt många av dem är riktigt bra. De kan ha snygg grafik, ett passande tema som gör spelupplevelsen bättre, och inte minst vinster och specialfunktioner som gör att du lätt väljer dem som nya favoritspel. Kanske några av dessa nya spel kan passa dig.

Ark of mystery

Det första du slås av när du öppnar spelet är mystiken. Den lugna musiken som finns i bakgrunden tillsammans med grafiken i spelet skapar verkligen en mystisk stämning. Spelets huvudperson är en skattletare (kvinnlig, extra plus för det!) som letar efter gömda skatter i Egyptens pyramider, och det är utifrån detta de olika symbolerna är valda. Det här är en slot med fem hjul och tre rader. Du kan välja att satsa mellan 0,2 och 100 euro per snurr, vilket motsvarar cirka 2-1000 kronor. En av specialfunktionerna i spelet är Wild ark respins, som både fungerar som wilds och ger dig omspins. En annan specialfunktion är en multiplikationsbooster som ökar dina vinster.

Luxor

Ett annat nytt spel som också hämtat sitt tema från berättelser om det antika Egypten är Luxor. Temat är lite likt det som finns i Ark of mystery, men här är Faraos gravkammare lite tydligare som plats, framför allt i bonusspelet som utspelar sig just där. I bonusspelet väljer du bland olika urnor tills du fått tre likadana symboler. Vinster i bonusspelet är antingen free spins eller den stora jackpotten på 20 000 dollar. Det finns också en mindre jackpott på 1000 dollar. Spelet har fem hjul precis som många andra slots, men är lite speciellt eftersom de tre mittersta hjulen har fyra rader, medan de andra bara har tre. Specialfunktioner i spelet är en särskild typ av free spins som ger dig extremt många vinstchanser och det finns en expanderande wild. Du kan satsa mellan 5 kronor och 250 kronor per snurr.

Zombie cirkus

Zombie cirkus har en extremt snygg grafik som gör att så fort du öppnar spelet så gå rakt in i en magisk och läskig cirkus. Tillsammans med musiken skapas en stämning som påminner om dem du kan hitta i Tim Burtons filmer. Att spelet släppts nu på hösten är ingen tillfällighet, det passar perfekt att spela i halloween-tider. Också detta spel är en slot med fem hjul och tre rader och de satsningar som går att göra ligger mellan 0,10 och 100 dollar. Bland specialfunktionerna i Zombie cirkus hittar du free spins och symboler som kan förvandlas till wilds. Det finns också ett bonusspel. Där får du välja en zombie som ger dig ett pris, förutom att bonusspelet alltid ger dig free spins.

Dark Votex

Ett annat spel som kommit nu runt halloween är Dark Votex. I det här spelet är känslan ödesmättad och mörk och bland spelets symboler finns en rad olika monster och figurer. Du kan satsa mellan 1 krona och 500 kronor per snurr, så det är rätt stor frihet i att själv välja hur högt du vill spela. Den här sloten har fem hjul med tre rader, liksom de flesta andra. Spelet har en speciell symbol som kallas Vortex. Får du två av symbolen på två hjul som ligger nära varandra öppnas två hjul för de speciella vortex-snurren. Får du fler ökar antalet vortex spins. Andra specialfunktioner är att det finns en wild-symbol och det finns rosa och blå orber. Med de rosa ökar du storleken på staplade wilds och med de blå ökas antalet free spins du får.

Stars and jokers

Stars and jokers har inte ett lika mörkt eller mystiskt tema som de andra vi tagit upp i den här artikeln. Visst är det en tid på året när det mörka passar, men dagar när det är något annat du behöver kanske Stars and jokers passar bättre. I det här spelet finns det nio rullar där bara en symbol visas i taget, istället för de vanliga hjulen. För vinst ska du få minst tre jokrar eller minst nio stjärnor. Får du fyra eller fler jokrar får du en omsnurrning, där några jokrar blir gyllene och låses fast, vilket ökar dina chanser att vinna. Det är ett enkelt spel med sina två symboler och roligt att spela just därför, eftersom det kräver väldigt lite av dig. Du kan satsa mellan 0,1 och 100 euro och den högsta vinsten är på 1000 gånger din satsning.