Halloween hos Betsafe – delta i spännande turneringar

Halloween börjar närma sig och nu kan du delta i Betsafe turneringar fram till Halloween. Du erbjuds en ny turnering varje vecka som är fyllda med saftiga vinster. Redan idag kan du följa med i kampen mot otäcka vampyrer, varulvar och pumpor. Vågar du delta i Betsafes turneringar har du mycket att se fram emot. Nu har du chansen att kamma hem kontantpriser upp till 5 000 kronor, bonuspengar och 5 000 free spins!

Är du inte redan medlem hos Betsafe är det hög tid att bli det nu. Halloween-turneringarna har riktigt stora prispottar som du inte får gå miste om, det enda du behöver göra är att spela veckans spel och fånga den största multiplikatorn på din vinst. Du meddelas varje måndag vad du har vunnit. Häng med du också i jakten på förstapriset på 5 000 kronor.

Hur det fungerar

Du kommer att ha några roliga veckor framöver med Betsafes halloween-turneringar. Det är mycket enkelt att komma igång men först ska vi förklara vad det hela går ut på. Du som spelare deltar i varje veckas turnering. Du är då med i kampen om att ta hem den största prispotten. Varje vecka är det några utvalda spel som ingår i turneringen och varje måndag innan klockan 18:00 kommer den spelare som tagit hem störst vinst att få förstapriset på hela 5 000 kronor.

Hur det fungerar med multipliaktorerna

En multiplikator är en av de roligaste funktionerna som finns i spel. För att ge dig ett exempel hur en sådan räknas: Du satsar 10 kronor i ett spel och får en multiplikator på x100, din vinst blir då 1 000 kronor. I vissa spel kan det finnas fler multiplikatorer som kan gångra din vinst ytterligare. Det finns såklart olika stora multiplikatorer men oavsett hur stor den är kommer du alltid få din vinst större.

Mer om kampanjen

Varje gång du vinner något av de utvalda spelen under kampanjveckan är du med och tävlar inför kommande måndag. Du kommer meddelas om du har vunnit förstapriset, bonuspengar, kontanter eller free spins. Har du vunnit kontantpriser behöver du inte tänka på omsättningskrav. Men har du däremot fått free spins och genererat vinster från dessa så omvandlas dem till bonuspengar. Dessa ska användas inom 3 dagar och omsättas 35 gånger. Har du fått free spins men inga vinster från dem ska även dessa användas inom 3 dagar.

Så här ser prispotten ut:

  1. Kontantpris: 5 000 kronor
  2. Kontantpris: 3 000 kronor
  3. Kontantpris: 2 000 kronor
  4. Kontantpris: 1 000 kronor
  5. Kontantpris: 500 kronor

6-7. Bonuspengar: 500 kronor

8-9. Bonuspengar: 400 kronor

10-15. Bonuspengar: 100 kronor

Free spins om 5 000 stycken kommer att delas ut lika mellan spelare som omsatt minst 500 kronor på ett eller flera av de utvalda spelen.

Klicka här för att registrera dig hos Betsafe och ta del av erbjudandet.