Turnering hos SverigeAutomaten – vinn free spins varje helg

Här kan du se hur just du kan vinna free spins

Nu behöver du aldrig mer ha tråkiga helger. Varje fredag till söndag kan du delta i SverigeAutomatens turnering och få ta del av prispotten på upp till 100 free spins. Det enda du behöver göra är att välja något bland helgens utvalda spel och spela för 2 kronor eller mer för att vara med i turneringen. Ladda upp inför helgens spel – Esqueleto Mariachi, Golden Fish Tank och Finn and the Swirly Spin för att kamma hem mängder av free spins.

Så här fungerar det

Kampanjen pågår varje fredag klockan 18:00 till söndag klockan 23:59. För att kvalificera dig är det casinots utvalda spel som är kopplade till turneringen och därför är det endast de som du ska spela. Det krävs ingen anmälan för att delta i kampanjen, men däremot behöver du registrera dig hos SverigeAutomaten och det gör du snabbt via inloggningssidan, kom ihåg att du får en härlig välkomstbonus som ny spelare.
Helgernas utmaningar går ut på att du väljer ett av de utvalda spelautomaterna för den här kampanjen och spelar för minst 2 kronor per snurr (mindre satsningar räknas inte). Prispotten är baserad på hur många poäng du samlat på dig. Exempelvis satsar du 10 kronor och du får 1 poäng, men du får även 1 poäng om du vinner 10 kronor.
Under kampanjperioden visas en ledartavla i spelet och den uppdateras varje minut. Är du som spelare med i topp-20 på ledartavlan i turneringens avslut får du pris enligt vinsttabellen nedan.
Placering Pris
1: 100 free spins
2: 50 free spins
3: 30 free spins
4 -5: 20 free spins
6 – 10: 15 free spins
11 – 20: 10 free spins

Skulle du få lika många poäng som andra spelare kommer det priset att delas lika sinsemellan. Priserna betalas ut innan klockan 18:00 dagen efter att kampanjen är avslutad.

Villkor för att ta del av kampanjen

Helgturneringen pågår varje fredag klockan 18:00 till söndag klockan 23:59, spelande utöver den tidsperioden räknas inte i turneringen. Kom ihåg att det är endast de utvalda spelen som är giltiga samt spel med riktiga pengar som räknas. När du valt den här turneringen framgår det vilka spel som är utvalda för helgen och du behöver inte anmäla dig för att delta. Det enda du behöver göra är att registrera dig hos SverigeAutomaten om du ännu inget spelkonto har.
Oavsett vilket spel du väljer att spela kan du som minst satsa 2 kronor per spin, mindre satsningar kommer inte att räknas med i turneringen.Vinsterna du får från free spins har ett omsättningskrav på 20 gånger innan du har möjlighet att göra ett uttag. Free spins måste användas inom 3 dagar efter att du blivit krediterad dem för att de inte ska gå förlorade, och för att inte gå miste om dina eventuella vinster ska omsättningskravet för free spins vara uppnått inom 7 dagar.

Klicka här för att registrera dig på SverigeAutomaten!