Hur fungerar det med prenumeration på triss?

Triss är den överlägset populäraste skraplotten i Sverige och går att köpa både online och i butik. Varje gång du köper en lott har du chansen att vinna hela 100 000 kronor i en tidsperiod av 25 år. Det vanligaste är att folk köper en lott i samband med att de handlar eller om de spelar online på svenska spel. Är du en av dem som köper flera trisslotter i månaden finns det ett enklare sätt att skaffa dem. Genom att prenumerera på triss får du ett visst antal lotter direkt hem i brevlådan varje månad. Här berättar vi mer om hur du går tillväga.

Starta din prenumeration direkt på svenska spel

Om du vill starta en prenumeration går du in direkt på svenska spels hemsida och triss. Här kan du kryssa för om du vill ha fem, sju eller 10 stycken trisslotter i månaden. Du fyller i dina uppgifter och får sedan en faktura hemskickad. Du betalar alltså i förskott varje månad. Så snart du betalat fakturan kommer dina första lotter. Du kan nu välja om du vill fortsätta betala via faktura eller byta till autogiro. Lotterna kommer alltid mellan den 15:e och 22:e. Enkelt, smidigt och bekvämt.

Prisuppgifter

Vad kostar det då att prenumerera på triss en gång i månaden? Om du väljer 5 lotter kostar det 150 kronor i månaden, 7 lotter kostar 210 kronor och 10 lotter kostar 300 kronor. Du kan när som helst ändra hur många lotter du vill ha i månaden. Allt du behöver göra då är att ringa till kundtjänsten. Vill du avsluta din prenumeration tar du antingen bort autogirot från din bank eller slutar att betala fakturorna som skickas ut. Du kan även be kundtjänsten hos Svenska spel att avsluta prenumationen åt dig.