Vilka skraplotter finns det?

Skraplotter är ett enkelt, spännande och billigt nöje som passar alla typer av människor. Det behövs inga förkunskaper utan alla har samma chans att vinna. De flesta köper nog sina skraplotter i en fysisk butik de gånger som de vill pröva lyckan. Men visste du att du även kan köpa dina skraplotter online? På så sätt finns de alltid tillgängliga vart du än befinner dig. Här listar vi fem av de populäraste skraplotterna.

Triss

Triss är den populäraste skraplotten i Sverige och ger dig chans att vinna upp till 100 000 kronor i hela 25 år. Många är nog redan bekanta med den gula lotten som säljs över hela landet. Har du riktig tur får du även skrapa fram din vinst under direktsändning i tv4 i deras program Nyhetsmorgon. Du har även möjligheten att köpa denna lott online via svenska spels hemsida. Här kan du välja mellan den klassiska trisslotten men även dubbeltriss och minitriss. Du loggar bara in på hemsidan och väljer sedan vilken lott du vill ha. Du har möjlighet att skrapa lotten ruta för ruta precis som om du hade suttit hemma i soffan. Du ser direkt om du har vunnit och vinsten krediteras i så fall till ditt konto.

Instant Millionaire

Detta är en klassisk skraplott där du ska få fram tre likadana symboler för vinst. Varje lott kostar 40 kronor och i potten ligger så mycker som 10 miljoner kronor. Det är spelleverantören Glueck Games som står bakom denna lott. Färgerna går i blått och guld och det är en fröjd att spela. Även här kan du skrapa fram rutorna en efter en direkt på skärmen. Priset för en lott är 40 kronor och om du spelar på lottoland.se kan du välja att köpa upp till 10 lotter på en och samma gång. Det finns även en demoversion där du kan testa på spelet.

Trippel 20

Denna trisskopia hittar vi också på lottoland.se. Det är en av de populäraste skraplotterna bland svenska folket. För så lite som 20 kronor har du chansen att bli hela 200 000 kronor rikare. Det finns även en specialfunktion vid namn extrachansen där du kan mångdubbla din vinst. Här kan du också köpa upp till 10 lotter åt gången vilket kostar dig 200 kronor. Lotten är gul precis som triss och du kommer säkerligen att känna igen designen. Testa gärna demoversionen innan du köper lotter för att få dig en överblick om hur spelet fungerar.

Lucky Charms

Se om den irländska turen är med dig i denna färgglada skraplott som du hittar på bland annat Betsson. Här gör du sällskap med en pyssling i jakten på grytan med guld. Denna skraplott är lite annorlunda mot de klassiska trisslotterna. Du kan spela upp till 8 rader på samma gång. På varje rad ser du två stycken fyrklöver som döljer en symbol. Om det döljer sig samma symbol på en rad så vinner du den summan som står brevid. Pysslingen fungerar som en joker och ersätter alla övriga symboler. Som max kan du spela hela 1600 kronor per rad. Det minsta du kan spela är 8 kronor per rad. Maxvinsten ligger på hela 2 miljoner kronor om du är riktigt tursam.

VIP Black

Detta är en annan skraplott som du hittar på många svenska nätcasinon. Skraplotten går i guld och svart och ger en riktigt lyxig känsla. Här gäller det att du skrapar fram några av de nummer som syns över lotten för att det ska ge vinst. Maxvinsten är även här riktigt bra då den ligger på 3 miljoner kronor. Du vinner den summa som står under de matchande talet. Här kan du spela så lite som 1 krona per gång vilket gör att du får mycket nöje för lite pengar. Vill du istället ha chans på maxvinsten så gäller det att du satsar 2000 kronor per lott. Du kan skrapa alla rutor på en och samma gång för att få ett lite högre tempo i spelet.