Maj-måsten: dessa skraplotter får du inte missa

Skraplotter har expanderat under de senaste åren, och finns inte bara att köpa över disk utan spelsidor på nätet har tagit upp kategorin och erbjuder dig som skraplottsfantast ett stort utbud av skraplotter. Allt eftersom det blir mer populärt att skrapa skraplotter på nätet, tillkommer allt fler och fler varianter. Det är viktigt att veta vad du har att förvänta dig när du skrapar på nätet, och vad du har för olika alternativ. Vi vill att du ska vara fullt uppdaterad vad gäller roliga skraplotter under maj månad och vad vi starkt rekommenderar dig till att testa. Detta är dina maj-måsten som du bara inte får missa.

Golden Boot – Skraplotten för dig som älskar fotboll

Det är inte ovanligt att skraplotter på internet är anknutna till teman. Golden Boot är kopplat till fotboll, och du kan välja att spela med upp till 100 bollar åt gången. Målet med skraplotten är att du ska göra så många mål som möjligt. När du startar din omgång kommer spelet att släppa bollar från övre spelplanen som liknar ett klassiskt flipperspel.

Som vanligt när du spelar fotboll så har du en målvakt och tio utespelare. Spelarna på planen har som funktion att motverka bollarna från att komma in i mål, medan din vinst sker från varje boll som kommer in i målet. Du kan variera värdet på varje boll från 0,1 kronor upp till hela 1 000 kronor per boll. Även bollar som missar målet har fortfarande chansen till att dig poäng, när du vinner extra bonusbollar tänds ljusen vid sidan av planen. Tänd alla tre LED-ljus för att vinna bonusbollar, vissa bollar kommer att nå målet – andra fångas av en utespelare. Tryck på spelaren för att släppa bollen och välj vilken riktning bollen ska skjutas åt.

A Dragon’s Story – Eld och drakar

En hett omtalad serie just nu är Game of Thrones, där drottningen Daenerys Targaryen och hennes drakar följer samma draktema som nästa skraplott, nämligen A Dragon’s Story. Målet är att du ska matcha tre likadana symboler för att få vinst. När du får tre juveler-symboler på spelplanen vinner du fem skrapisar, som dubblar dina vinster. Det som gör skraplotten extraordinär är att du kan vinna mer än en vinst per skraplott. Dina vinster kommer att multipliceras med din insats, vilket ger dig dem bästa chanserna för att vinna stort då den teoretiska utdelningen till dig som spelare är 95,171 %. Spelet finns även som en populär slotmaskin.

Sammanfattning av maj-måsten

Det finns många klassiker att finna på nätet, och det finns även väldigt många nya skraplotter att testa. De två vi har tipsat om är Golden Boot – en nytänkande skraplott med roliga funktioner och inriktning på temat fotboll, och A Dragon’s story – som ger dig rätt förutsättningar för att vinna stort om du lyckas matcha tre röda drakar som ger 1 000 gånger din insats. Har du inte testat skraplotterna tidigare så rekommenderar vi dig starkt att göra det.

Golden Boot erbjuder ett mycket roligt flipperkoncept där du håller tummarna för att dina bollar går in i mål. Lyckas du, vinner du riktigt mycket pengar. Och A Dragon’s Story har ett eldigt tema med drakar som känns väldigt rätt i tiden. Vi är säkra på att du kommer att älska dem båda.