Skraplott som present

Vad är en bra present? Och vad kan man ge till familj, vänner och även bekanta? Givetvis är det skraplotter. Att ge bort en chokladask eller liknande är också något som många gör. Faktum är dock att skraplotter är snäppet bättre. En skraplott är något spännande för den som skrapar för man vet ju aldrig om det är en vinst som gömmer sig. Genom att ge bort en skraplott som present finns det chans att din vän, partner eller bekant blir överlycklig. Nedan tar vi upp relevant information som kan vara bra att veta om du funderar på att ge bort en skraplott som present.

18 ÅRS GRÄNS

Det viktigt att påpeka att skraplotter numera inte får köpas eller lämnas in av barn och ungdomar under 18 år. Detta innebär att även om du skulle ge bort en skraplott åt någon under 18 år, så kan denna person inte begära ut vinsten. Det är förstås något som föräldrar eller målsman kan göra.

till din partner, mamma, pappa, syskon eller bekant

Utöver detta så är det fritt fram att ge bort lotter till andra, men något du behöver vara förberedd på är att de faktiskt har en chans att vinna riktigt stort! En skraplott är det perfekta att ge bort till i princip vem som helst, skraplotter finns i olika prisklasser. Numera finns det även dubbla skraplotter som innebär att du har två stycken i en och samma lott. Detta ökar förstås vinstchanserna. En trisslott exempelvis eller en annan typ av lott är det perfekta att ge bort till familj, vänner eller bekanta.

Använd fantasin

Det kan vara en bra idé att göra presenten lite mer unik, en skraplott i sig är förstås alltid uppskattat men det kan vara ännu roligare med något lite extra. Varför inte sätta några skraplotter i en bukett med blommor till din mamma? Eller tillsammans med några godispåsar till ditt syskon?