Underhåll dig med dessa maj-favoriter

Maj börjar lida mot sitt slut och det är ett ypperligt tillfälle att sammanfatta månaden och samla våra maj-favoriter på ett och samma ställe. Det talas mycket om storvinster och de skraplotter som vi presenterar för maj månad kommer att bland annat inkludera jackpottar, höga vinstchanser och upp till 2 500 000 kronor i vinst per lott. Kan du gissa vilken som blev den absoluta maj- favoriten?

Magic

En skraplott som erbjuder högsta vinst 1 000 000 kronor, visst låter det magiskt? Magi är precis vad som står för temat på denna roliga variant av skraplott. Du köper en lott för antingen 10 eller 20 kronor, sedan har du två chanser att vinna.

Vinstchans nummer ett går ut på att du ska trycka på en hatt, och lyckas du få en trollstav får du automatiskt 50/100 kronor. Vinstchans nummer två går ut på att para ihop lyckosymbolerna med magisymbolerna. Det räcker med att en lyckosymbol visar samma symbol som magisymbolerna för att det ska bli vinst. Det är ingen tvekan om att varje lott ger den ultimata spänningen. Det finns totalt 11 symboler som ska skrapas, innan skraplotten visas som klar med det totala vinstvärdet i en pop-up.

Winner’s Scratch

Skraplotten för dig som eftersöker samma känsla som du får när du skapar dem klassiska skraplotterna som du köper över disk. Du använder nämligen muspekaren för att skrapa din lott, alltså dra muspekaren över de nio valörerna för att får reda på din summa. Har du riktigt tur kammar du hem storvinsten på 1 000 000 kronor! Efter att du har skrapat alla valörer presenteras eventuella vinster och du har möjlighet att köpa ytterligare en skraplott.

Vår absoluta favorit: Epic Gems

Sist men inte minst vill vi presentera Epic Gems som är ett jackpott-spel. Skraplotten inkluderar 40 färgglada juveler och en RTP på 96,5 %, sedan bakom juvelerna gömmer sig fyra minor. Din uppgift blir att taktiskt välja ut vilka juveler du vill lägga till i din kollektion. Varje juvel ökar din totala vinst och du kan när som helst välja att få dina pengar utbetalda. Träffar du en mina förlorar du, men lyckas du samla sju juveler eller mer dubblar du dina pengar. Lyckas du hitta alla 36 juveler kommer din insats på 10 kronor att betalas tillbaka med en 250000 % vinst. Detta motsvarar hela 2 500 000 kronor! Jackpottsumman står alltid skriven på toppen av spelet.

Sammanfattning

Det är ingen tvekan om att dem här skraplotterna har skrapats tusentals gånger under maj månad. Skraplotterna skiljer sig väldigt mycket ifrån varandra, därför att Magic är ett spel med symboler och tricks. Och Winner’s Scratch påminner mer om en klassisk skraplott och Epic Gems sätter spänningen i spelet i form av en gissningslek. Det alla skraplotterna har gemensamt är höga vinstchanser med otroliga vinstsummor. Vi är säkra på att du underhåller dig många gånger med dem här skraplotterna, de är ju trots allt favoriterna för maj.