Sveriges nationaldag – fira med dessa skraplotter

Att fira högtidsdagar med en skraplott kan ge dagen en särskild stämning, som är svår att skapa på andra sätt. Nu när nationaldagen den 6 juni närmar sig vill vi därför passa på att tipsa om sex olika skraplotter av olika slag, men med det gemensamt att du kan köpa och skrapa dem online.

Triss

Den mest kända skraplotten i Sverige är nog Triss. Den lilla gula lotten där du kan ha tur och skrapa fram riktigt stora vinster känner de allra flesta till och har också köpt någon gång. Det inte alla vet är att det nuförtiden går lika bra att köpa den digitalt. Köper du en lott direkt i datorn eller mobilen behöver du inte bry dig om ifall affärer är öppna eller att ta dig dit. Du kan få en lott med några få klick, vilket är väldigt smidigt. Förutom att lotten köps och skrapas digitalt fungerar allt precis som vanligt.

Crypt Crusade Gold

Eftersom Trisslotten utformats för att passa i stort sett vem som helst, kan den av vissa uppfattas som lite tråkig. Är du ute efter något annan finns det en uppsjö av skraplotter med mer karaktär och av olika stilar på nätet. En av våra favoriter är Crypt Crusade Gold, en spännande slot där du som spelare får följa med en upptäckare i jakten på guld och skatter. Temat påminner en aning om Indiana Jones och ett bordsspel där du snurrar på Spin-knappen för att se hur många steg du får gå på en spelplan. Längs med vägen finns både skatter och dödliga fällor.

Du hittar spelet hos Genesis.

Schlager Scratch

Saknar du melodifestivalen och Eurovison? Tyvärr sker det bara en gång om året men som tur är lever låtarna kvar. För den musikintresserade kan även Schlager Scratch vara en tröst. Skraplotten har nio fält och för att få vinst behöver du få tre likadana symboler. Både lottens layout i helhet och bilderna som kan skrapas fram har hämtats från musikens värld. Du har till och med självaste Lasse Holm som sällskap när du skrapar! Högsta vinsten som du kan plocka hem är 10 000 euro.

Spela hos Paf.

Dawn of the Bread

Titeln på denna skraplott online spelar på filmerna med namn Dawn of the Dead, som handlar om zombies. Även här stöter du på zombies, men nu är de bagare som skapar zombiebröd! I en brinnande ugn ser du nio jäsande bröd och bakom dessa gömmer sig allt ifrån ögon, tänder, ett hjärta, en råtta, en larv och en skalbagge, ditt mål är att skrapa fram tre av samma symbol för att vinna. Det vill säga tre råttor eller tre tänder – allra mest värda är ögonen som ger dig 10 000 x i vinst!

Du hittar spelet hos Genesis.

Utforska utbudet

Vill du hitta ännu fler skraplotter rekommenderar vi att du kikar in utbudet hos Betsson. Eller ett annat online casino som erbjuder den här sortens underhållning. Kanske hittar du något som kan locka fram sommarkänslan denna nationaldag.