Välkomna hösten med dessa skraplotter

Nu säger vi hej då till sommaren och lägger svala grillkvällar och blomstrande omgivning åt sidan för att välkomna hösten. Det kommer att bli kallare och det kommer att bli mörkare, men det finns många knep för att ta sig igenom denna årstid. Vårt bästa knep är att testa lite nya skraplotter som bjuder på härlig underhållning. Vi har skapat en lista på nya och gamla skraplotter som du bara inte får missa i höst. Självklart så har vi inkluderat en liten höstlig favorit som även skapar en mysig höstkänsla. Ta reda på vilken nedan:

Mad mad monkey

Det är säkert många som är arga över att sommaren är över. Vi vill därför presentera skraplotten Mad Mad Monkey. Ordet ”mad” syftar på en galen apan som täcker hela spelplanen, och det är en perfekt skraplott att välkomna hösten med. Mad Mad Monkey släpptes av NextGen och blev snabbt väldigt populär, sedan släpptes även en uppföljande med samma namn och innehåll. Bakom 9 spelplattor gömmer sig en högsta vinst på 250 000 kronor. Målet är att samla tre liknande symboler, där apan är värd 1 000 gånger insatsen. En insats på maximala 250 kronor kombinerat med tre apor ger högsta vinsten.

Utöver apan finner du symboler som symboliserar bananer, kokosnötter och ormar. Varje symbol har olika värde och genererar olika multiplikationer till din insats. Du finner denna skraplott på bland annat Scandibet .

Beer Fest

Oktoberfest är ett ord som slagit stort i Tyskland och kommer i grund och botten från München. Det är en enorm ölfestival som hålls varje höst. Beer Fest är en annan slags ölfestival som håller hus hos framförallt Betsson. I skraplotten Beer Fest finner du tre spel i ett.

I Beers All Round-spelet tävlar två drinkare mot varandra i en öldrickartävling. Här ska du välja den karaktär du tror vinner. I extra-spelet “Munchies” visas tre snacks på ett bord, och en servitris håller ett annat mellanmål gömt som du ska gissa vilket. Om din gissning stämmer överens, vinner du en multiplikator på din totala insats. Du kan vinna upp till ett 5 000 gånger din insats som resultat av rätt gissning.

Halloweenies

Videoslots är väldens största online casino när det kommer till spel. Här hittar du den höstligaste skraplotten som erbjuder ett populärt halloween-tema. Halloweenies är mycket lätt att göra sig bekant med på grund av välgenomtänkt design och grafik. Du kan nu koppla av under en varm filt i höstmörkret och gör låta skraplotten ta all din uppmärksamhet.

Du kommer nu att tas på en spökrunda där du besöks av nio otäcka monster. Denna skraplott skiljer sig inte i grundreglerna, men de olika symbolerna kan ge från x1, x2, x4, x10, x50 och hela vägen upp till den stora jackpotten på 250 gånger din insats.

Sammanfattning

Mad Mad Monkey, Beer Fest och Halloweenies är definitivt skraplotter som kommer att få höstmörkret att kännas mindre tråkigt. Du erbjuds roliga teman, upp till hela 5 000 gånger din insats och möjligheten att vinna bland annat en kvarts miljon kronor – bara genom att matcha tre likadana symboler!

Nu när vi presenterar tre superstarka slots kan det vara svårt att bestämma sig vilken att börja med. Men oroa dig inte, hösten har precis börjat och du kommer att ha gott om tid att testa alla tre. Vilken skraplott är din höstfavorit? Vi tycker iallafall att Halloweenies utstrålar mest höst. Men vi kan inte på något sätt bestämma oss för vilken som är roligast.