777 skraplott

Spelautomaten 777 är en gammal goding och precis som då följer lyckonummren fortfarande med fast nu som en skraplott. Skraplotten 777 är en trevlig och enkel lott som du med glädje kan skrapa online. Skraplotter på nätet är lika populärt som vilket spel som helst och dessutom är det väldigt smidigt att dyka in spelets värld för att utforska denna lyckotals-lotten.

Funktioner

777 är en väldigt enkel lott att förstå sig på, du har där 7 vinster värda 77 777 kronor som går att vinna. För att nå högsta vinsten ska du skrapa fram 3 matchande 777-symboler. Skrapar du fram 3 lika symboler har du vunnit det som visas på vinsttabellen.

Grafik och design

777 är som sagt en simpel skraplott när det kommer till grafiken och designen. Basfärgen är i stark orange färg där de stora orange-röda siffrorna 777 utgör större delen av lotten. Det finns 9 stycken fyrkantiga skrapfält som döljer nummer där målet är att skrapa fram 3 lika symboler. Överlag är grafiken precis som man kan förvänta sig av skraplotter på nätet.

Tema

Skraplotten 777 har inget speciellt tema på något sätt utan den visar bara enkelt och tydligt lottens titel på en simpel orange bas. Den har en viss retrostil över sig och det är nog inte så konstigt då lotten är inspirerad av enarmade banditer där siffran 7 har ett visst värde. Det är en standardsymbol och kan ge dig vinst när tre eller fler 7-symboler dyker upp samtidigt.

Sammanfattning

Skraplotten 777 är spännande lott där du kan vinna toppvinsten på 77 777 kronor. Den är mycket enkel att förstå sig på och är därför en perfekt lott att börja med om du inte skrapat lotter på nätet förut. Det är inte heller en avancerad lott utseendemässigt utan det är lottens titel på framhävs mest – en enkel och trevlig lott precis som du kan förvänta dig av skraplotter på nätet.

Registrera dig och spela 777!