Aktuell kampanj hos LeoVegas – lyxkryssning i potten

Vinn en lyxkryssning

Här har du en chans du inte får missa. LeoVegas aktuella kampanj ”Lyxkryssning till Karibien” är i full gång och håller på fram till 25:e november 2018. I kryssningspaketet ingår det en 7-dagars resa med flyg tur och retur för två personer till paradiset Karibien. Det är mycket enkelt att delta, spela LeoVegas utvalda kampanjspel och samla på dig lotter till prisdragningen, enklare kan det inte bli. Utöver lyxkryssning i potten har du även chans att dyka ner i godispåsen full med free spins och kontantpriser!

Så här fungerar det

Gör som många andra spelare och häng med i kampanjen i kampen om fina priser. Om du inte redan är medlem hos LeoVegas blir du det snabbt med få enkla steg och du kan börja direkt.

Denna kampanj går ut på att du ska spela de utvalda piratspelen: Pirates: Smugglers Paradise, Pirates Charm, Vikings Go Berzerk, Sam on the Beach, Golden Fish Tank, Viking Runecraft, Gonzo´s Quest, Spinions Beach Party, 1429 Uncharted Seas och LeoVegas Live Roulette. Varje gång du spelar för 1 000 kronor på de nämnda spelen får du en lott till prisdragningen, och såklart, ju mer lotter du får ju större chans har du att vinna den Karibiska kryssningen. Du kan som mest samla på dig 40 lotter per kampanjdag, och gör du det har du stor chans att vinna. Förutom chans att vinna lyxkryssningen består kampanjen av fler härliga priser, nämligen free spins och kontantpriser hela veckorna fram tills kampanjen är avslutad. Du hittar ett free spin i spelet Pirates Charm på måndagar och på onsdagar hittar du ett free spin i spelet Spinions. Får du den högsta myntvinsten på det spinnet kammar du hem 5 000 kronor i kontanter.

Tisdagar och torsdagar bjuder på extra spänning i denna kampanj. Klarar du uppdragen i spelen Golden Fish Tank och Pirates: Smugglers Paradise med minst antal snurr vinner du 50 free spins att spela för i Pirates: Smugglers Paradise.

Under lördagar och söndagar har du ett ytterligare äventyr att delta i. Här kan du få chansen att ta del av 160 000 kronor när du spelar i Pirates: Smugglers Paradise. Denna möjlighet är tillgänglig under följande timmar: 13:00 – 14:00, 15:00 – 16:00, 17:00 – 18:00 och 19:00 – 20:00.

Villkor för att ta del av kampanjen

För att ditt deltagande ska vara giltigt i kampanjen krävs det först och främst att du skapar dig ett konto hos LeoVegas och sedan håller dig till kampanjens bäst före datum 25:e november, spelande efter kampanjens avslut räknas inte.

Spelen som är utvalda för denna kampanj är följande: Smugglers Paradise, Pirates Charm, Vikings Go Berzerk, Sam on the Beach, Golden Fish Tank, Viking Runecraft, Gonzo´s Quest, Spinions Beach Party, 1429 Uncharted Seas och LeoVegas Live Roulette. För att vara med i prisdragningen för lyxkryssningen ska du samla på dig lotter. För varje gång du spelar för 1 000 kronor i de utvalda spelen får du en lott, ju mer lotter du samlar på dig ju mer ökar dina vinstchanser. Som max kan du kamma hem 40 lotter per kampanjdag.

Klicka här för att registrera dig hos LeoVegas och ta del av kampanjen!