Lucky Charms

Lucky Charms är en skraplott där du har möjlighet att vinna riktigt stora priser. Lotten är från Scratch2Cash och har vunnit många hjärtan hos tusentals lyckliga spelare. Lucky Charms har ett tema med fokus på Leprechaun som är en sorts pyssling inom irländsk folktro. Berättelsen säger att om du fångat en leprechaun får du 3 önskningar i utbyte mot hans frihet. Kan du matcha 2 symboler på skraplotten som den fräcka leprechaun har gömt kan du komma åt hans guld – en vinst du inte vill missa!

Funktioner

I grund och botten är Lucky Charms ett enkelt spel trots att det utseendemässigt kan se krångligt ut. Spelplanen består av 8 stycken träplankor med 2 fyrklöver på varje, det är på varje planka som de 2 symbolerna ska matcha för att ge vinst. Innan du börjar att spela ska du välja hur många par du vill skrapa, allt mellan 1 och 8 par kan du välja. Därefter behöver du välja hur mycket du vill satsa och sedan kan du börja spela. Antingen använder du dig av datormusen för att skrapa manuellt eller tryck på ”Show All” som visar alla direkt. Skraplotter online brukar ha enkla funktioner och så är fallet även här.

Grafik och design

Lucky Charms är snyggt animerat med pysslingen som står och lurar vid spelplanen. Symbolerna består av 2 fyrklöver på varje skrapfält. När du skrapat fyrklöverna döljer det sig olika symboler som exempelvis regnbåge, hästsko, nyckelpiga, svarta stora grytan fylld med guld och självaste pysslingen. Det är ett snyggt och färgglatt spel med en tydlig och skarp grafik samt en svängig irländsk musik som höjer spelupplevelsen ett snäpp till.

Tema

Temat för Lucky Charms är inspirerad av den irländska folktron om leprechaun som är en slags pyssling. Skraplotter på nätet brukar vanligtvis ha ett tydligt tema och det har även Lucky Charms. Själva spelideén är rolig och ger en härlig spelupplevelse som du blir glad utav.

Sammanfattning

Lucky Charms är en rolig skraplott med 8 skrapfält där målet är att matcha 2 symboler i linje för att få vinster. Innan du startar spelet ska du först välja hur många skrapfält du vill spela på och hur stor satsning du vill göra sedan är det bara att börja skrapa och invänta vinsterna.