7 Piggies 5,000

7 Piggies 5,000 är skraplotten som bevisar att jackpottar inte enbart går att vinna på slots och bordsspel. Nu går det även vinna på skraplotter på nätet. Du kan nämligen vinna en lokal jackpott på 5 000 euro precis som titeln avslöjar. Det är företaget Pragmatic Play som står bakom detta charmiga och roliga spel.  De har även släppt flera andra liknande skraplotter med andra teman. Se om du kan skrapa fram storvinster tillsammans med grisarna.

Funktioner

7 Piggies 5,000 liknar en klassisk skraplott med 9 stycken symboler där ditt mål är att skrapa fram tre stycken likadana. Spelet har inga specialfunktioner utan fungerar som en vanlig skraplott. Däremot kan du köpa upp till 50 lotter i ett svep och på så sätt få 10 % rabatt. Priset för 1 lott är 0,25 öre och priset för 50 stycken är 11,25 vilket gör det till ett billigt nöje. När du ska skrapa fram symbolerna för du bara musen över skärmen och ser husen växa fram. Du kan också trycka på scratch för att få fram alla på en gång. Om du köper flera lotter kan du trycka på “autoplay” och låta datorn skrapa lotterna automatiskt.

Grafik och design

Detta är en otroligt färgsprakande skraplott som du kommer bli glad av att spela. Grafiken är enkel och det finns få animationer förutom när du skrapar fram dina symboler. Om du vinner märker du detta genom att det blinkar till under spelskärmen. Designen är väldigt snygg och fokus ligger såklart på de 7 grisarna. Dessa är inte med på själva lotten utan befinner sig utanför spelplanen. På lotten skrapar du fram grisarnas hus med ett undantag. På den högsta vinsten är det nämligen en guldgris som tittar fram. Även texten med vinstsumman är skriven i guld.

Tema

Temat för skraplotten är 7 färgglada grisar som säkerligen kommer få dig att tänka på det populära spelet Angry birds. Alla grisar har olika färger och stilar vilket gör att skraplotten sticker ut och bjuder på en rolig spelupplevelse. Detta känns som ett unikt tema som du inte hittar på andra skraplotter online eller liknande spel. I bakgrunden ser du grisarnas hus och en grönskande trädgård. Detta är verkligen ett tema som ligger rätt i tiden och som kommer älskas av många spelare.

Sammanfattning

7 Piggies 5,000 är en skraplott där du har möjlighet att vinna upp till 5 000 euro därav namnet. Spelet är enkelt och du behöver bara hoppas på att skrapa fram tre likadana symboler. I bakgrunden blir du påhejad av de sju glada grisarna som har gett namn åt spelet.

Registrera dig och spela 7 Piggies 5,000!