Cash and carry

Cash and carry är skraplotten i dess mest klassiska form. Detta är en skraplott som är unik för casinot PAF.com och det finns även en tillhörande slot med samma tema. Skraplotter på nätet har blivit allt mer populärt och Cash and Carry bevisar att du kan få samma spänning som med en fysisk lott men utan att behöva lämna hemmet. Lotten har dessutom en toppvinst på hela 100 000 kronor vilket ingen spelare skulle tacka nej till. Varje lott kostar 10 kronor och detta går inte att justera.

Funktioner

Skraplotter online brukar ofta vara lite annorlunda mot dem vi köper i butik men så är inte fallet med Cash and Carry. Detta är en skraplott som alla kommer att känna igen vid första anblick. Under den övertäcka rutan döljer det sig ett antal summor med pengar från 10 kronor ända upp till 100 000 kronor. Din uppgift är att skrapa fram tre stycken likadana för att få vinst. Du skrapar antingen med myntet med hjälp av musen eller avslöjar alla på en gång. Glöm inte att skrapa extrarutan som visar vilken multiplikator du får på vinsten.

Grafik och design

Trots att Cash and Carry är en väldigt simpel lott är den snyggt gjord och kommer att älskas av alla som vill ha en enkel och vanlig skraplott. Färgerna går helt i gult och guld och vad kan vara mer passande när du jagar vinster. Längst upp på lotten står en dam och hejar på, vilken också är samma karaktär som du stöter på i spelets slotversion. Det finns tillhörande musik till skraplotten men denna kan du stänga av om du tycker att det bli för enformigt. När du skrapar ser du bitar falla ner från myntet precis som när du skrapar en fysisk lott.

Tema

Temat för denna skraplott är alltså karaktären som vi ser på toppen av lotten. Hon är en shoppinggalen kvinna som ska hjälpa oss att dra hem de stora vinsterna. Detta är alltså en lott som bara finns hos PAF vilket gör att både lotten och temat är unikt. Förutom denna karaktär är lotten otroligt klassisk och du använder till och med ett vanligt guldmynt för att skrapa fram symbolerna. När du vinner kommer du se att dessa summor lyser upp så det inte ska råda några missförstånd om hur du vann.

Sammanfattning

Cash and Carry är en skraplott som kommer älskas av dem som vill känna att de sitter hemma och skrapar en vanlig lott. Det finns inga bonusfunktioner eller konstiga symboler, bara ett mynt och olika summor. Det högsta priset är 100 000 kronor så här finns pengar att hämta.