Football scratch

Football scratch är väldigt annorlunda från de skraplotter på nätet som vi är vana att se. Istället för att skrapa fram tre likadana symboler ska du istället matcha två utvalda spelare. Det är Gamevy som har kommit på denna innovativa ide. Oavsett om du är ett fan av fotboll eller inte kommer du att älska spänningen som följer med denna roliga skraplott. Maxvinsten ligger på hela 50 000 euro vilket gör att det finns stora pengar att hämta i detta spel.

Funktioner

Precis som alltid när du spelar skraplotter online så ska du börja med att ställa in din önskade insats. Här kan du välja att köpa en lott från 1 euro upp till 5 euro. När du gjort ditt val är det bara att trycka på “spela” knappen. Skraplotten har inga bonusspel eller andra funktioner utan bara själva symbolerna att fokusera på. Ditt mål är att skrapa fram samma symbol under tröjorna som en av bollarna ovanpå. Du kan trycka på tröjorna en och en eller avslöja alla på en gång. Du får direkt reda på om du har vunnit.

Grafik och design

Football scratch är ett enkelt spel som passar lika bra att spela på desktop som i mobil. Grafiken och designen är simpel vilket inte är något negativt i detta tillfälle eftersom det är en skraplott som det handlar om. När du trycker på tröjorna vänder de sig om och avslöjar ett tröjnummer och en position. Detta ska sedan matcha en av de två fotbollarna som du ser ovan. Både tröjorna och fotbollarna är väldigt snyggt gjorda och animationerna likaså. När du vinner eller förlorar kommer det upp en text som berättar detta.

Tema

Temat för football scratch är precis som namnet avslöjar fotboll. Detta är knappast något nytt tema men det är världens populäraste sport och älskas av spelare världen över. Det är helt enkelt ett säkert kort att satsa på. I bakgrunden av lotten ser du en spelare som skjuter mot ett mål. Det ska alltså se ut som du ska göra mål för att vinna. Matchtröjorna och fotbollarna passat perfekt för lotten och gör den till en trevlig spelupplevelse.

Sammanfattning

Football scratch är en skraplott där du ska göra mål för att vinna. Tröjorna från ditt lag ska matcha en av de två bollarna. Lyckas du kan du vinna stort! Har du tur kan du vinna hela 50 000 euro vilket är maxvinsten för lotten.