Go777

Mixa en enarmad bandit med en skraplott och du får Go777 – skraplotten med fantastiska 200 000 euro som kan bli dina. Här får du visuellt kliva in i Las Vegas exklusiva spelsalonger där spelautomaterna står redo att casha ut vinster. Av alla skraplotter online kommer definitivt Go777 bli din nya favorit – enastående grafik, häftiga ljudfunktioner och ett mycket enkelt spel där allt är möjligt.

Funktioner

Go777 är ett mycket enkelt spel att förstå sig på. Du väljer det du vill satsa, från 0,25 euro till 200 euro och sedan är det bara att klicka på play-knappen. Du har framför dig tre stycken spelautomater som ska skrapas och får du tre identiska symboler vinner du den spelautomatens potentiella vinst. Det är bara en maskin som kan ge vinst. En rolig funktion är att du byta maskiner – klicka på ”Change Machines” och tre nya maskiner snurras upp. Som med alla skraplotter på nätet beror vinsten på hur mycket du valt att satsa. För att få chans till maxvinsten på 200 000 euro är det också en maxinsats på 20 euro som gäller.

Grafik och design

Grafiken i Go777 är knivskarp, väldetaljerad och med ett välanpassat ljud för att ge känslan av att vistas i Las Vegas spelsalonger. Kontrollpanelen är mycket enkel där du endast behöver koncentrera dig på hur mycket du vill satsa och play-knappen. Din spelbalans visas i nedre vänsterkant och i höger nedrekant har du övriga inställningar som Auto Play, spelinformation och ljud.

Tema

Grundtanken med Go777 är att skapa en känsla av att vistas i Las Vegas bland dess stora mängder spelautomater vilket utmärker sig stark i skraplotten, in i minsta detalj. Även bakgrundsljudet är behagligt och gifter sig bra med temat.

Sammanfattning

Go777 är en Las Vegas inspirerad skraplott där du har chansen att vinna mäktiga 200 000 euro. Spelet är grafiskt och designmässigt utomordentligt skapat, och med den där lilla extra kryddan att du har möjlighet att byta spelmaskiner gör det roligare för variationens skull. Dags för dig att prova lyckan i Go777 du också – skraplotten med stora vinstchanser!

Spela Go777 här!