Golden Fortune

Skraplotten Golden Fortune är ett klassiskt online spel som generöst och enkelt belönar dig som spelare, endast genom att du matchar guldtackerna med guldmynten. Gör din insats, välj hur många skraplotter du vill spela på, skrapa och vänta in storvinsten på 200 000 euro – enklare kan det inte bli.

Funktioner

Minsta insatsen du kan spela med är 0,25 euro upp till 20 euro. Du har framför dig tre stycken skraplotter varav du kan välja vilken du vill samt hur många du vill spela på. Fem stycken guldmynt vänder sidan och visar dess värde och när du skrapat lotten/lotterna ska guldtackorna matcha guldmyntens värde för att få vinst. Skrapar du lyckligtvis fram en säck fylld med guldmynt vinner du det beloppet säcken innehåller. Golden Fortune innehåller även ett bonsspel och du kommer då att få stöta på åtta resväskor som cirkulerar. Genom att du klickar på stopp-knappen kommer den valda resväskan att avlöja din vinst – i bonusspelet finns det alltid vinster att få!

Grafik och design

Golden Fortune är grafiskt korrekt, simpelt och designmässigt utformat som en skraplott, precis som det ska kännas med skraplotter på nätet – spännande och enkelt. Bakgrunden i spelet har en härligt grön färg, var och en skraplott är tydligt markerade trots att de ligger intill varandra, och givetvis framhävs lottens syfte – guldet! Du väljer själv vilken/vilka lotter du vill spela på genom att klicka på lotten och vill du ångra den valda lotten klickar du bara på den igen, sedan är det bara att köra igång.

Tema

Temat i Golden Fortune säger inget annat än att det här är en av få skraplotter online som faktiskt bjuder på en äkta känsla av just en skraplott. Ett simpelt spel som både tema- och vinstmässigt sätt genomsyrar guld.

Spela golden fortune här!