Enkla sätt att få gratis skraplotter

En skraplott är ofta en vanlig belöning som företag och organisationer ger ut för att belöna mindre och enklare insatser. Ett sätt att få en skraplott gratis på är att delta i olika tävlingar där priset är en lott. Ett bra exempel är de korsordstävlingar som man ofta hittar i lokaltidningen eller i vecko- och månadsmagasin. Där kan det ofta handla om att en lycklig vinnare av alla som skickat in rätt lösning får en lott. Men det är förstås ingen garanti för att detta ska lyckas. Om du dock är den typen av person som tycker om att lösa korsord eller klara Sudoku. Då kan det vara en bra idé att faktiskt skicka in lösningen, för att åtminstone ha chansen att få en gratis skraplott!

Undersökningar

Ett annat sätt är att svara på kundundersökningar. Det här är ett ganska underskattat sätt att få såväl skraplotter som andra saker hemskickade till sig. Allt man behöver göra är att anmäla sig i några fokusgrupper för att sedan svara på de frågor och undersökningar som skickas ut. Ofta är belöningen för dessa ett visst antal poäng som man sedan får växla in till riktiga saker och produkter. Många gånger handlar det också om en rikskupong eller Trisslott som skickas hem till dig. Mångas favorit är såklart Trisslotterna eftersom de ger chansen att vinna så mycket mer än vad en grytvante eller pocketbok är värd! Där kan man verkligen snacka om att man får utväxling på pengarna om man vinner?

Skraplotter i present

Det är också vanligt att ge bort skraplotter i present, så fyller du år kan det vara en bra idé att önska sig några skraplotter. Det är något som är lätt och smidigt att ge bort. Skraplotter uppskattas i generellt alla åldrar, så varför inte ge en skraplott till din partner, föräldrar, vänner eller bekant? Det är den perfekta presenten.