Skraplotten Sky of Love

Aldrig tidigare har väl en kärlekshistoria i luften mellan en pilot och en flygvärdinna varit mer lönsam för dig! Det är nämligen så att vi här får träffa den stilige och duktige piloten som trånar efter den vackra flygvärdinnan, och på din resa mot de stora pengarna kommer du att hjälpa dem ta sig närmare varandra och förhoppningsvis kommer ett fantastiskt, sprakande kärleksförhållande att se dagens ljus, helt tack vare dig och din strävan efter att få ta hem storkovan.

Sky of love är den enarmade banditen som handlar om precis som det kärleken ska handla om, nämligen att det ska vara okomplicerat, naturligt och alldeles självklart. För det är precis vad det är, Sky of Love är en enkel självklarhet för dig som känner att enarmade banditer, som alltid verkar dra på alldeles för mycket och baka in för mycket olika varianter och möjligheter, är helt enkelt för påklistrade, komplicerade och svåra. Det slipper du definitivt med Sky of Love som följer kärlekens tecken med att det ska vara lätt och okomplicerat.

Sky of Love är en enrads slot, som alltså bara har en enda vinstrad som du behöver hålla koll på. Genom de olika symbolerna kan man följa våra kära karaktärers resa mot att hitta varandra där uppe bland molnen. Det är inte heller speciellt komplicerat när det kommer till vinstplaner eller satsningar, allt framgår väldigt tydligt hela tiden och du får samtidigt hjälp av spelet, då det visar dig vad du har vunnit.

Jag gillar det här spelet och enkelheten i det. Samtidigt så är det också ganska charmigt att få följa med på piloten och flygvärdinnans väg mot att hitta varandra. Jag har alltid varit en sucker för kärlek, och därför tilltalar denna sloten mig kanske lite mer än vad den skulle göra för andra, men det finns fortfarande ett skönt spelvärde i den.