Nyårskampanj hos LeoVegas – 500 000 kronor i kontanter

Dags att sätta fart på det nya året och det gör du hos LeoVegas som har 500 000 kronor i potten som ska delas ut. Kampanjen ”Kungliga januari” pågår varje måndag och torsdag fram till klockan 23.59 den 20 januari 2019. Varje kampanjdag finner du ett free spin i ett specifikt spel – är du en av de spelare som tar hem högst myntvinst från det free spin kammar hem 5 000 kronor i vinst vardera. För att öka på spänningen ytterligare bjuder LeoVegas dessutom på 5 stycken söndagsspin i ett utvalt spel.
Så här går det till

För att vara med i ”Kungliga januari”-kampanjen ska du först vara en registrerad medlem hos LeoVegas, du registrerar dig enkelt och smidigt på sidan. Varje måndag och torsdag, från den 2 januari till 20 januari, mellan klockan 00.01 och 23.59 finns det ett free spin tillgängligt i något av de utvalda spelen. Är du bland de spelare som tagit hem högst myntvinst från det free spin kommer att vinna 5 000 kronor var. Nedan ser du datum, spel och antal vinnare:

3:e januari: Rise of Olympus – 10 vinnare
7:e januari: Phoenix Sun – 15 vinnare
10:e januari: Moon Princess – 20 vinnare
14:e januari: Fat Rabbit – 25 vinnare
17:e januari: Fire Joker – 30 vinnare

Varje söndag mellan klockan 14.01 och 17.59 får du som spelare 5 stycken free spins att spela med i ett utvalt spel. Du aktiverar dina free spins genom att logga in på ditt konto hos LeoVegas och startar det spel som gäller för dagen och inom tidsramen som nämndes ovan. Se datum och spel nedan:

6:e januari: Star Joker
13:e januari: Raging Rex
20:e januari: The Wiz

Villkor för att ta del av kampanjen

Som spelare ska du se till att klicka ”Ja” till mejl och sms-kommunikation för att kunna delta i den här kampanjen. Det gör du på din profilsida på ditt LeoVegas-konto.

Du ska vara minst 18 år och endast ha ett spelkonto öppet hos LeoVegas samt följa allmänna regler och villkor som följer för LeoVegas.com.
Spel utanför kampanjperioden räknas inte och därför åligger det dig som spelare att hålla koll på giltiga datum, tider och vilket spel det är som gäller för specifikt datum.

Regler och villkor gäller – 18 åldersgräns – ansvarsfullt spelande

Registrera dig här!