Starlight Dazzle

Starlight Dazzle är en av många spel som är mycket enkelt att förstå sig på. Men inte alla skraplotter på nätet är fyllda med magiska knep som ger dig bättre chanser till att vinna stort – beskåda den vackra stjärna som strålar ut bländade sken och kan ge dig saftiga 300 000 euro. Det enda du behöver göra är att skrapa fram tre identiska symboler för att få den vinst som visas, och när Dazzling Wild ikonen visas blir det en kedjereaktion av spännande händelser.

Funktioner

Starlight Dazzle är en skraplott som du inte får missa. Lotten består av 12 stycken skrapfält som döljer 3 symboler vardera. Målet är att du ska få 3 identiska symboler på ett och samma skrapfält, har du däremot turen att skrapa fram de vinstgivande specialsymbolerna ”Wild” och ”Dazzling Wild” kan det bana väg för storvinst. Wild-symbolen ersätter andra symboler vilket kan ge dig en komplett vinstkombination om du har två identiska symboler inom samma skrapfält. Dazzling Wild kommer att inleda en explosion av gnistor åt alla håll och kanter, och som en kedjereaktion antänds andra symboler vilket ger dig ännu större vinstchanser.

Grafik och design

Starlight Dazzle är grafiskt sätt ett charmigt och trivsamt spel. I spelets bakgrund visas en upplyst vacker stad och givetvis med en gnistrande stjärnhimmel i fokus. Överlag är spelet ganska simpelt utseendemässigt vilket skiljer sig lite från andra skraplotter online, men ändå är det en fröjd för ögat. På själva spelplan ser du de 12 skrapfälten och strax nedanför har du kontrollpanelen där du kan ställa in önskad satsning samt se eventuella vinster och övriga inställningar.

Tema

I Starlight Dazzle är temat inte något sci-fi inspirerat på något sätt utan är i stora drag ett visuellt mysigt tema som visar en upplyst vacker stad i kvällens mörker med en glimmrande stjärnhimmel, givetvis är det de två vinstgivande stjärnorna som framhävs mest.

Sammanfattning

Starlight Dazzle är en enkel och charmig skraplott som ger dig chans att vinna riktigt stort. Här har du 12 skrapfält varav målet är att du ska skrapa fram 3 likadana symboler i ett och samma fält. Med skraplottens två wild-symboler ökar dina vinstchanser rejält och 300 000 euro kan bli dina. Testa lyckan i Starlight Dazzle du också!

SPELA STARLIGHT DAZZLE HÄR!