Golden Island

Här kommer du att få möta en skraplott som ger mer än du kan ana – Golden Island. Precis som speltitel avslöjar är det på den här mystiska ön som kan ge dig en välfylld plånbok. I vanlig ordning när det gäller pirater är det inte alltid enkelt att nå den efterlängtade skatten, men här har du den självklara anledningen till varför du ska besöka Golden Island – 200 000 euro!

Funktioner

När du dyker upp på Golden Island hade det varit väldigt enkelt om det bara fanns en enda skattkista – men här har du tre stycken kistor framför dig, och du får bara välja en. Två kistor är mindre roliga då de är fyllda med sand, och då är den tredje kistan fylld med guldmynten. Som med de flesta skraplotter online vet du hur mycket du kan vinna beroende på hur mycket du valt att satsa – kort och gott, ju mer du satsar desto mer vinner du.

Grafik och design

Grafik- och designmässigt är Golden Island mycket snyggt gjort och skapar en mysig upplevelse. Himlen och havet är lika guldfärgad som stranden och de tre kistorna står stadigt på gräskullen i skuggan av träd. På trädet rullas det ner en pergamentrulle som visar vad du vunnit efter varje öppnad kista. Kontrollpanelen är enkel som visar satsningsalternativ, Play-knappen samt ditt saldo, övriga inställningar och spelinformation.

Tema

Vad som ofta förknippas med skattkistor och öar är pirater. I Golden Island syns dock inga pirater till och det är nog det som saknas för att det ska kallas för ett pirattema. Överlag är det ett mysigt och detaljrikt tema som fyller hela spelet.

Sammanfattning

Golden Island är definitivt en skraplott du bör besöka, och för att ge dig en bra anledning till varför så har du 200 000 euro att vinna – bara genom att välja rätt skattkista. Nog är det inte enkelt att välja rätt kista men det är så spännande var gång kistlocket öppnar sig. Besök och beskåda den vackert designade skraplotten du också – Golden Island kan bli verklighet!

spela Golden island här!