Plunder the sea

Plunder the sea

Microgaming är en av de största speltillverkarna och de gör bland annat skraplotter på nätet. De är skapare av denna skraplott vid namn Plunder the sea. Här beger vi oss på en resa ner under havsytan bland olika sjöodjur. Skraplotten har två olika spel som inte är beroende av varandra. Du har alltså två vinstchanser varje gång du spelar.  Grafiken håller hög kvalitet precis som du kan räkna med från Microgaming. Testa gärna spelet gratis för att se om det är något för dig. 

Funktioner

Det finns inga bonusfunktioner i Plunder the sea utan allt fokus ligger på de två vanliga spelomgångarna. Dessa hör inte ihop utan är två fristående spel. Du kan satsa allt mellan 5 kronor och 100 kronor per lott. I det första spelet ska du skrapa 6 rutor. Bakom dem döljer sig fiskar och andra djur som vi förknippar med havet. Alla figurer har sin egen multiplayer och om du hittar tre likadana vinner du. I andra omgången ska du öppna en kista där det antingen gömmer sig en fisk eller skelett. Du ska hoppas på fisken då denna ger vinst.

Grafik och design

Skraplotter online hålls ganska simpla och när det är självaste Microgaming som står bakom kan vi räkna med riktigt snygg design och grafik. Spelet tar som sagt plats på havets botten och både bakgrunden och alla figurer är snyggt gjorda. Rutorna som du ska skrapa ser ut som luftbubblor för att bidra till känslan av att vara under vatten. Du väljer själv om du vill skrapa fram dem en och en genom att klicka på skärmen eller avslöja allt på samma gång. Guldkistan på andra sidan är vacker och du får verkligen känslan av att den döljer stora vinster.

Tema

Undervattenstema är knappast unikt eller nyskapande på något sätt. Vi har sett det flera gånger förr både på slots och andra spel. Dock är det väldigt ovanligt inom kategorin för skraplotter. Plunder the sea är väldigt snyggt gjord och havstemat gör att lotten blir lite roligare än de typiska som vi är vana vid. På detta sättet blir det ändå ett spel som sticker ut från mängden. Microgaming har kört på en klassisk design med djur som alla kommer att känna igen.

Sammanfattning

Plunder the sea bjuder på stor underhållning med sina två separata spel. Det första är en klassisk skraplott där du ska skrapa fram 3 lika symboler och det andra kan ses som en bonuschans. Prova spelet och se om du har någon lycka på havets botten!

Registrera dig och spela Plunder the sea!