Pots o’luck

Det finns ett land som är förknippat med tur mer än något annat och det är så klart den gröna ön Irland. Det är inte så konstigt att det är ett populärt tema för slots, spel och skraplotter på nätet. I denna skraplott har du chansen på stora summor och flera vinstchanser på varje lott. Det är speltillverkaren Leander som ligger bakom denna annorlunda och roliga skraplott.

Funktioner

Pots o’luck räknas som en skraplott men det är inte den typiska lotten som du stöter på. Du börjar med nio stycken nedåtvända stenar där du ska avslöja vad som döljer sig bakom dem. Får du tre stycken av samma symbol kommer spelet att gå vidare. Då kommer nya stenar att uppenbara sig på de tomma rutorna som omringar spelplanen. Får du ytterligare en vinst här upprepas processen. Du kan satsa allt från 1 euro per snurr upp till 10 euro per snurr. Detta justerar du enkelt med pilarna under spelplanen. Det finns en gratisversion av spelet som du kan prova på innan du sätter in pengar.

Grafik och design

Grafiken för Pots o’luck är vacker och trivsam. Med temat Irland i åtanke möts du av en stor grön äng i bakgrunden. Utanför spelplanen växer det flera fyrklöver och på avstånd skymtar en lysande regnbåge. Till höger träffar du även en pyssling som hoppas på att du gör fina vinster. Även symbolerna som du ska skrapa fram är typiska för Irland. Här har Pragmatic alltså kört fullt ut på temat och gjort det väldigt bra. Spelet är sparsmakat med animationer men du kan se stenarna och symbolerna bakom röra sig samtidigt som du spelar. Detta ger spelet lite mer liv och höjer spelupplevelsen.

Tema

Irland och deras sagor är ett väldigt omtyckt tema i spelvärlden och framförallt på skraplotter online. Pragmatic vill så klart också bidra med sin version. När du vänder på stenarna kommer du mötas av regnbågar, en grön hatt, en pint med Guinness, ett fyrklöver, en gryta med guld och mycket annat. Med Pots o’luck har du chansen att fira din egna S:t Patricks Day året som hemma i ditt eget vardagsrum. Glöm inte att klä dig i grönt samtidigt som du hoppas på storvinsterna.

Sammanfattning

Pots o’luck är en skraplott med irländsk tema där du har chansen att vinna flera gånger på samma lott. Varje gång du vinner får du öppna nya rutor samtidigt som multiplikatorn höjs på alla symboler. Får du den högsta symbolen dubblas din vinst  med hela 4000 gånger. Testa lyckan du också!

Registrera dig och spela Pots O’luck!