Skraplotter på nätet

För 10-15 år sedan var Svenska Spels skraplott, Trisslotten, den absolut största skraplotten på marknaden. Det var då enkelt för Svenska Spel att upprätthålla sitt monopol. Man gjorde marknadsföring för sina produkter på till exempel Expressen, och sedan gick användaren och köpte produkten. Men sedan dök ju internet upp!

Så kom internet

Information sprids på helt andra sätt, genom Google, sociala medier eller för att människor pratar med varandra och delar information. Eftersom internet inte är kommunikation en till en utan många till många ändrade sig spelplanen för Svenska Spel. Visst, det är fortfarande så att deras affärsmodell skalar bra. Man är dock inte längre ensam. Många andra spelbolag är och gnager på Svenska Spels affärsmodell genom bättre erbjudandenoch man syns i de kanaler som växer sig stora på internet. Kanaler där svenska spel inte finns alls.

skraplotter på nätet

Numera kan du spela skraplotter på en hel del olika casinosajter, bland annat stora operatörer som Betsson och Betsafe. Att skrapa online är en helt annat spelupplevelse.

Såhär gör du för att spela skraplotter online:

  • Skapa ett konto på en spelsajt
  • Gör en insättning
  • Gå till spelkategorin för skraplotter
  • Välj den skraplott du vill spela