Skraplotten World Champions

Här har du äntligen lotten som tar dig direkt ut till fotbollsarenan (i Brasilien?). Solen står högt på himlen, latinamerikans härlig musik pumpar ut från högtalarna, publiken börjar fylla läktarna. Gräsplanen står höggrön och nyklippt och inbjuder till en häftig tävling. Man kan riktigt känna den böljande värmen i luften tillsammans med stämningen och laddningen inför matchen. Skraplotten Word Champions fokuserar ändå allra mest på spelarna. Det gäller att skrapa fram tre Pelé, Ronaldo, Maradona. Eller någon av de andra framgångsrika fotbollsstjärnorna i rad för att kunna vinna. Spelet är snyggt och kul och du kommer att få en härlig spelstund.

Tema: Fotbollsspelare
Plus: Härlig festkänsla och snyggt
Minus: Att man inte kan skrapa fram spelarna i 3D-format
Betyg: 4 av 5

Mer om spelet

Det är ingen tvekan om att det är fotboll på programmet när du öppnar spelet, totalt finns 13 stycken fotbollar, varav nio av dessa är symboler på baksidan av skrapbrickorna. Välj din insats, mellan 0,5 och 20 euro och kör! Du kan se lätt och tydligt hur mycket du har spelat för totalt och vad din sammanlagda vinstsumma är. Är du dessutom en riktig stark och lyckosam Word Champion i spelet så skrapar du fram den stjärnbeklädda och åtråvärda guldbollen.

Får du fram en sådan boll när du spelar så ersätter denna boll samtliga av de andra fotbollsspelarna och i princip vinner man alltid när man får upp en sådan här guldboll. Ju större belopp du vågar satsa, desto mer kan du naturligtvis vinna – det är så det fungerar i världen av stjärnor, guldbollar och Champions. Sitt på läktaren, ta en sval dryck och känn stämningen när du fortsätter spela tiden ut!