VIP Black

VIP Black är en skraplott online där du har tre olika sätt att vinna på. Allt du behöver göra är att matcha de slumpmässigt utvalda nummer med dina skrapade nummer. Det är endast på detta enkla sätt som du kan du bli 300 000 euro rikare. För att göra det ännu mer spännande har du även rubin- och diamant-symboler som aktiverar ett bonusspel där många olika vinster finns att kamma hem.

Funktioner

På övre spelplan ser du en rad med fem stycken mynt vilket är de vinnande nummer som du ska försöka skrapa fram matchande nummer. På skrapfältet ser du totalt 20 stycken stjärnor varav du kan välja hur många du vill spela på, baserat på vad du har valt att satsa. Det kan även aktiveras bonusspel om dina skrapade stjärnor visar antingen tre rubiner eller tre diamanter. Det är nu du kan kamma hem fina vinster – upp till 300 000 euro. Det är inte alla skraplotter online som faktiskt har bonusspel vilket gör  VIP Black till en utstickare.

Grafik och design

Det är få skraplotter på nätet som håller lika hög kvalitet som VIP Black. Här möts du av en skarp grafik och en snygg design som är mycket tilltalande. Ljudet i spelet kan förknippas med musik i Las Vegas spelsalonger. Det är uppiggande ljud men kan dock bli något enformigt efter ett tag.

Tema

Temat i VIP Black får dig verkligen att vilja bli omringad av glitter och glamour. Lyxkänslan är total med skraplottens svarta medaljongtapet, gnistrande diamanter och guld i all ära. Ett inbjudande tema som gör att du kan sitta där och njuta länge.

Sammanfattning

VIP Black är en skraplott som ger en lyxig känsla och framförallt en rolig och spännande upplevelse. Här har du allt vad du kan önska dig av en skraplott på nätet och du väljer själv precis hur du vill spela det. Valmöjligheten sätter spelet på en extra nivå av spänning. Ge dig in i flärd och lyx du också för här kan du överösas med VIP Blacks storvinst på 300 000 euro!

Spela VIP Black här!