Skraplotten World Champions

World Champions är en skraplott med idrottstema. Mitt på en fotbollsplan har du möjligheten att skrapa fram riktigt fina vinster. Vad sägs som en jackpott på hela 100 000 pund? Spelet har ett högt tempo och du har möjlighet att hinna med flera lotter under kort tid. Precis som på de flesta skraplotter på nätet är det tre likadana symboler som gäller för vinst.

Funktioner

World Champions är ett mycket enkelt spel som passar både för nybörjare och erfarna spelare. När du startar spelet får du först välja hur mycket du vill satsa per lott. Du kan välja mellan 0,50 pund upp till 10 pund. För att skrapa kan du antingen använda musen eller trycka på “scratch all” vilket visar alla 9 rutor samtidigt. Om du får tre matchande symboler vinner du ett pris. Det finns också en guldfärgad pokal som fungerar som en joker. Får du denna på lotten räcker det med 2 matchande symboler och pokalen för vinst.

Grafik och design

World Champions har ett simpelt men snyggt fotbollstema. I bakgrunden ser du en stor grönskande fotbollsplan på en solig dag. Symbolerna består av fotbollspelare med olika landslagströjor plus den guldiga pokalen som fungerar som spelets wild. Grafiken är väldigt enkel precis som du kan förvänta dig av en skraplott. När du vinner blinkar symbolerna och texten runt omkring. Dessutom kommer texten “You win” upp i gul text. All text är tydlig så det finns ingen chans till förvirring när du spelar. Om du gillar enkla spel utanför mycket detaljer kommer du att tycka om denna skraplott.

Tema

Temat för World Champions är fotboll vilket tilltalar en bred grupp av sportälskare. Skraplotter online har ofta ett tydligt tema och så är fallet även här. Spelarna som utgör symboler kommer från kända landslag som Brasilien, Frankrike, Italien och Holland. Som fotbollsintresserad kan du själv välja ut vilka spelare det ska vara. I bakgrunden syns en stor arena som skulle kunna vara platsen för ett fotbolls-VM. Fotboll är världens populäraste sport och det är inte konstigt att tillverkaren har valt att satsa på detta tema. Att kombinera sport med en klassisk skraplott är i detta fall ett vinnande koncept.

Sammanfattning

World Champions är en klassisk skraplott med 9 rutor där målet är att ha tre likadana symboler. Pokalen som joker ökar dina vinstchanser. Du behöver bara välja din insats och sedan börja skrapa. Har du en vinnande lott läggs pengarna till på ditt spelsaldo omgående.

Registrera dig och spela World Champions!