De 4 populäraste skraplotterna online i november

När höstens mörker kommer kan du behöva något som lyser upp och bryter av i vardagen. Då är det perfekt att prova spela skraplotter online. Det är  underhållande, snabbt och ett enkelt spelsätt som faller de allra flesta i smaken. För att du ska få en tydligare bild vilka skraplotter som är de absolut populäraste så har vi listat dem nedan.

1. Trisslotter

Triss har en given första plats. Och är en lott som de flesta kanske förknippar med en fysisk lott som går att köpa. Nuförtiden går den även att köpa och spela på online. Genom att många köper denna lotten har den också blivit en av de mest populära lotterna online. Det är en enkel lott eftersom det handlar om att skrapa fram tre likadana summor för att få vinst. Några få extrafunktioner finns när du köper en trisslott, till exempel kan du ha chans att få komma till en tv-sändning, skrapa en lott där och ha chansen att vinna riktigt stora vinster. Det finns också olika versioner av lotten. Minitriss är billigare, men där har du inte chans till lika stora vinster. Med Dubbeltriss får du två Trisslotter som sitter ihop, med chans att vinna upp till tre gånger. Triss premium ger en unik chans att vinna upp till 10 000 kronor om dagen i ett helt år. Ibland görs det också lotter som egentligen är den vanliga trisslotten, men där utseendet har ändrats. Till halloween finns det en lott med lite läskig layout och till jul dyker det upp någon mer stämningsfull som kan passa att ge bort.

Vill du spela Triss online? Gör det här!

2. Super 3 Wow

Super 3 Wow är ett spel som blivit populärt bland annat för att det är ett spel där du har chans att vinna riktigt mycket. Som mest kan du vinna en miljon euro. Då får du 5 555 euro i månaden i 15 år. Passar det inte dig kan du istället välja att få ut 250 000 euro med detsamma. Spelet är likt Triss och många  andra populära skraplotter. På skärmen ser du lotter framför dig. Varje lott har nio grå kvadrater med en fyrklöver på varje. För att skrapa en fyrkant klickar du på den, så kommer det fram ett animerat litet mynt som skrapar rutan till dig så du kan se vad som finns under. Vill du inte skrapa en ruta i taget i din egen ordning kan du istället trycka på en knapp med texten ”skrapa alla”, så skrapas alla nio samtidigt. På varje lott finns också en chans att öka vinsten, som skrapas sist av allt. Där kan vinsten multipliceras och bli högre om du har tur.

Prova på att spela Super 3 Wow här!

3. Scratch 4 diamonds

Scratch 4 diamonds är ett spel som också är mycket populärt nu. Det ligger lite mitt emellan de traditionella skraplotterna och de skraplotterna som finns online. Här möter du en avskalad grafik med några få animerade effekter. På en spelplan finns det fyra olika lotter, var och en prydd med en diamant. Reglerna för de olika lotterna skiljer sig åt, men alla är mycket enkla. De beskrivs i en textrad vid varje lott. Till exempel står det vid den första lotten ”avslöja en 4 för att vinna 50”. Då behöver du skrapa fram en fyra för att få en vinst. Vinsterna är fasta summor och du har en chans på 2,53 att vinna, vilket är riktigt bra om du jämför med andra spel online.

Spela Scratch 4 Diamonds idag, klicka här!

4. Magic Mystery Money Scratch

Många skraplotter på nätet är antingen versioner av lotter som säljs fysiskt  eller efterliknar dem i sin stil. Det behöver inte vara så. Ett exempel på något annat hittar du hos nykomlingen Magic Mystery Money Scratch. Det är ett spel med skraplotter som bjuder på en fantasifull och färgglad layout och möjlighet till flera olika lotter att skrapa. Även om layouten och variationen är några av spelets fördelar, så behöver du som spelare vara medveten om att det inte är så likt en traditionell skraplott som många andra spel. Att det finns flera olika spel i Magic Mystery Money Scratch gör att du behöver lära dig de olika uppläggen och vad som krävs för vinst. Särskilt komplicerat är det inte. Det går hela tiden ut på att få fram likadana symboler för att få en vinst. Du behöver också veta att själva skrapkänslan inte finns i det här spelet. Istället klickar du på en ruta för att avslöja vilken symbol som gömmer sig där under. För den som vill prova något nytt bland skraplotter online är det här ett spel som kan bli en stor favorit.

Testa spelet Magic Mystery Money Scratch hos Betsson!