Scratch for emeralds

Vad sägs om en skraplott där du har chans till vinst fyra gånger på varje lott? Detta är möjligt på spelet Scratch for emeralds som är skapat av tillverkaren Core Gaming. Som mest kan du vinna hela 100 000 pund vilket skulle vara en rejäl tillökning i kassan. Temat för skraplotten är emeralder vilket är en mycket värdefull sten. Skraplotter online blir allt mer populärt och detta är verkligen en lott som ger mycket nöje. På lotten finns det 4 olika spel som är separata från varandra. Du kan även prova Scratch for emeralds gratis om du önskar det.

Funktioner

I detta spelet behöver du inte själv välja insats då det alltid kostar 5 pund per lott. Först klickar du på ”köp” och sedan kommer denna knapp ändras till ”skrapa”. Du väljer själv om du vill att datorn skrapar alla rutor åt dig eller om du vill göra det själv med musen. På den första lotten kan du vinna max 25 pund om du skrapar fram talet 4. På den andra lotten kan du vinna maximalt 50 000 pund om din slutsumma blir 4. De två undre lotterna är klassiska skraplotter där du ska ha tre likadana symboler för att vinna. På båda dessa är den maximala vinstsumman 100 000 pund.

Grafik och design

Skraplotten liknar en klassisk skraplott som de du kan köpa i butik hos Svenska spel. Hela lotten är designad i färgen grön vilket är samma som emerald’n. De fyra olika spelen är tydligt fördelade med silverramar så det råder ingen förvirring. Det står tydligt vad som krävs för att du ska vinna på varje spel. Vid sidan av varje spel ser du också vilka summor du har chans att vinna. Grafiken är väldigt enkel och det handlar bara om att skrapa fram symbolerna. Core gaming som fokuserar på skraplotter på nätet har velat efterlikna en vanlig fysisk skraplott så mycket som möjligt.

Tema

Temat är precis som titeln säger att du ska skrapa efter ädelstenen emerald. Detta är en eftertraktad sten som alltid har färgen grön. Den finns främst i länder som Brasilien och Colombia men nu har du alltså chansen att hämta en online. Coral har med detta tema tagit den klassiska skraplotten och gjort den lite färgstarkare och roligare än vanligt. Symbolerna på ett av spelen är kronor, ringar och dollartecken som också förknippas med rikedomar. På de andra spelen är det siffror som är i fokus.

Sammanfattning

Scratch for emeralds är en modern tvist på en klassisk skraplott där du kan vinna upp till 100 000 pund. Allt du behöver göra är att köpa en lott och skrapa fram de olika symbolerna. Du får reda på en gång om lotten ger vinst eller inte.

Registera dig och spela Scratch the emeralds!