Skraplotten 7Boom

Vad kan vara roligare och mer spännande än att skrapa en skraplott och sitta med darrande fingrar väntandes på att se den sista rutans bakomliggande motiv eller siffra. Jo – en skraplott som är två i en! Och det är precis vad 7Boom är. Dubbelt så roligt och så klart dubbelt så spännande. Vinner man dubbelt så mycket pengar? Ja kanske det, om man har turen på sin sida.

I 7Boom ska du lyckas skrapa fram antingen två tal som tillsammans bildar 7 eller så helt enkelt en 7:a direkt. Men det finns ingen anledning till oro – du behöver inte själv hålla på och räkna och hålla siffror i huvudet, det sker automatiskt åt dig. Det enda du behöver göra är att bestämma hur mycket du satsar. Och man väljer själv hur många rader man vill spela – och hur många chanser man vill ge sig själv att vinna de stora slantarna.

Tema: Matematik
Plus: Två i en!
Minus: Inget
Betyg: 4 av 5

10 000 euro i jackpotten

Man kan vinna upp till 10 000 Euro och det är ju inte helt fy skam. Det finns många småvinster också som gör att man håller tågan uppe när det känns motigt och man inte når fram till de riktigt stora vinsterna.