Beer fest

Lotten Beer fest får dig på riktigt partyhumör! Passar allra bäst till en kall lager en varm sommardag, med stereon på högsta volym och med fötterna i poolen. Eller varför inte göra en helt vanlig grå och tråkig dag till en riktig Beer fest?! Här besöker du Oktoberfesten i Tyskland och slår klackarna i taket tillsammans med andra partydjur i hängselbyxor och tyrolerklänningar. Och lotten är precis som festen – en enda lång underhållning utan uppehåll. Det är lätt att känna sig som en vinnare här.

Tema: Fest i Tyrolen
Plus: Roligt och välutvecklad
Minus: Litet minus för grafiken
Betyg: 4 av 5

Lotten Beer fest är långt ifrån en enkel och simpel skraplott, utan kräver ett antal olika aktiva val. Du har tre olika spel i en och samma omgång och i dessa finns det olika nivåer av multipliceringar. Vinner du spelet så vinner du multipliceringen baserat på det du satsade från första början när du köpte ditt kort. Är du med?

Det allra första spelet handlar om att satsa på rätt vinnare i en ölhävartävling. De tävlande serveras av en kurvig blondin med tyrolerkläder. Har du gissat på rätt vinnare så tar du emot en summa som representeras av din insats.

Nästa spel provar hur fokuserad du kan vara på rätt saker. Det gäller att hålla ögonen på servitrisens tallrik istället för servitrisen, och matcha den delikatess som gömmer sig på hennes tallrik. Det är nu som du kan håva in storkovan. Hittar du rätt kan du multiplicera din summa många, många gånger om.

Det sista spelet provar dina hållfasthetskunskaper och ditt logiska tänkande. Den välbyggde tyrolaren kallad Fritz känner för att dansa på bordet och din uppgift blir att hitta rätt bord för denne välbyggde och ölmagade man att dansa på. Det är mycket viktigt att Fritz får dansa hela sin dans utan att bordet knakar sönder. Om du väljer fel hamnar stackars Fritz på sjukhus och du går lottlös därifrån. Men väljer du rätt bord åt Fritz och hans dans, så får Fritz leva ut som danshunger och du får belöning i form av en binge pengar.