Shoot N’ Score

Idrott är alltid roligt att titta på men det blir såklart som allra roligast när du själv för utöva den! I den här skraplotten har du möjlighet att göra båda sakerna, antingen bestämma helt själv hur du vill spela, eller låta datorn göra det åt dig istället och titta på när bollarna förhoppningsvis trillar ner i korgen. Basket är i allmänhet en ganska svår sport, vilket gör det skönt för oss spelare att ha en dator som styr det mesta, där vi inte behöver bekymra oss nämnvärt om att kasta bort chanserna helt. Här har vi chansen att vinna riktigt mycket pengar genom att sätta skotten!

Tema: Basket
Plus: Gott om tid för mycket spel
Minus: Kan bli långdraget
Betyg: 4 av 5

Skraplotten är inte speciellt svår att förstå sig på. Precis som i de flesta arkadhallar så har du ett visst antal skott på dig, och du bestämmer själv hur många du vill kasta. Som mest har du fem bollar, och fem chanser att vinna pengar – per omgång. Till vänster ser du en lista där varje skott har en vinst knuten till sig, som avslöjas oavsett om du missat eller inte. Sätter du skottet så vinner du det som står till höger, annars är det bara att plocka upp nästa boll och försöka igen.

Det är ett stimulerande och kreativt sätt att vinna pengar på. Shoot N’ Score är verkligen ett spel som kräver en del av en, med fokusering och följsamhet för att se till att bollarna sitter där de ska och att vinsten kan hämtas in. För er som aldrig tyckt speciellt mycket om sport eller ratar basket helt och hållet så är det här fortfarande ett spel för er – helt enkelt för att det är så lätt att förstå sig på! Dessutom är det möjligt att vinna riktigt mycket pengar, och i slutändan är det vad vi alla är ute efter.