Poker King

När jag skrev om Poker King första gången så framhöll jag att den definitivt inte var vad jag trodde den skulle vara. Det är definitivt en skraplott och inte ett pokerspel även om den delvis använder sig av pokerreglerna. Poker King är en av de mer annorlunda skraplotterna som finns där ute och jag kan inte direkt komma på någon som går att jämföra med den. Det är en skraplott jag återvänt till flera gånger och jag tycker att alla skraplottsfantaster där ute borde ge den en chans. Kanske är den inte din kopp te, men jag tror att många skulle kunna få ut mycket av den.

Tema: Poker
Plus: Unik och annorlunda skraplott
Minus: Kan kanske ta lite tid att komma in i för den som är obekant med poker
Betyg: 5 av 5

Poker King börjar med att du tilldelas sju kort och dealern fem. Till att börja med är endast två av dina och dealerns kort synliga; målet är sedan att skrapa tre av dina fem dolda kort i förhoppning om att få en bättre pokerhand än dealern. Det är riktigt spännande faktiskt även om det mer handlar om tur än skicklighet. Vilket jag inte har någonting emot, jag är inte direkt världens bästa pokerspelare (något som jag påpekade i min ursprungliga recension).

Jag står också fast vid mitt ursprungliga omdöme – Poker King är extremt spännande och beroendeframkallande. Det krävs visserligen att du känner till de olika pokerhänderna, men det gör väl de allra flesta av oss? Ett par, två par triss och så vidare.

Poker King är helt enkelt en riktig favorit och jag gillar att den är annorlunda och nyskapande. Sättet den spelas på skiljer sig från i princip alla andra skraplotter, och detta är enbart positivt. Tillräckligt traditionell för att man ska känna igen sig, tillräckligt annorlunda för att kännas fräsch. Poker King är helt enkelt en riktig vinnare!