Skrapa in våren – här är de bästa skraplotterna

Skraplotter är ett spel som är baserat på tur och väldigt enkelt att genomföra. I praktiken får du en lott, skrapar den och hoppas på vinst. När du skrapar skraplotter online fungerar det på samma sätt, fast det är en dator som sköter skrapandet. Söker du efter skraplotter online finner du ett stort utbud, samt varianter som inte säljs över disk. Det är därför väldigt intressant att testa lyckan med skraplotter online då extrafunktioner som till exempel progressiva jackpottar finns tillgängliga. I den här artikeln finner du mer information kring skraplotter online och några skraplotter som vi rekommenderar dig att testa.

Våra rekommenderade skraplotter

Triple Wins är en skraplott skapad av spelleverantören NetEnt som finns både i en klassisk variant och med progressiv jackpott. När du startar spelet har du 10 valbara skraplotter att välja mellan, du kan även ersätta dessa mot 10 nya skraplotter. Du väljer en lott, ett skrapverktyg och börjar skrapa. Det är totalt 9 rutor som ska skrapas och en vinst får du när 3 belopp har samma värde. Vid vinst har du chans att multiplicera ditt belopp 1, 2 eller 10 gånger vinstsumman. Du kan vinna upp till 100 000 kronor, vilket kan multipliceras 10 gånger och spelar du Triple Wins Jackpott har du möjlighet att vinna ännu mer. Reglerna är väldigt klassiska för skraplotten utan några som helst krångligheter.

Wild Champion är spelet för dig som själv vill bestämma din vinstsumma. Spelleverantören Microgaming har skapat en skraplott som följer temat djur. Din uppgift är alltså att få 3 av samma kombination. En kombination av björnar ger dig insatsen tillbaka, getter ger 2 gånger din insats, giraffer 4 gånger, ormar 10 gånger, elefanter 50 gånger och apor hela 250 gånger. Du spelar på 9 rutor och den maximala insatsen är 100 kronor, vilket ger dig chansen att vinna upp till 25 000 kronor. Du väljer själv hur mycket du betalar för varje skraplott. Ge dig själv de bästa förutsättningarna och låt turen bestämma hur mycket du vinner.

Påverka dina skraplotter

Har du turen på din sida och skrapar en vinstlott är det bra att ha rätt förutsättningar för att vinna stort. Innan du spelar en skraplott, börja med att se över vinsttabellen kopplad till varje spel. Du kan via vinsttabellen se dina vinstchanser och de olika priserna för enskild skraplott. Ett annat sätt att påverka dina vinster är att justera din insats. En högre insats genererar vanligtvis till en större vinst. Vissa skraplotter kan även ha en multiplikation-funktion som tillåter dig att få ut mer av dina vinster.

Precis som i spelautomater har vissa skraplotter en progressiv jackpottfunktion. För varje skraplott du köper, läggs en liten del av insatsen till på den totala jackpotten. Denna jackpott slutar sendan inte växa fören en lycklig vinnare har utsetts. En progressiv jackpott ger dig ytterligare en chans till att vinna stort.

Du kan även delta i turneringarför att få ut mer från dina skraplotter, det innebär att alla spelare får en bestämd summa att skrapa lotter för. Spelaren med flest vinster eller störst vinstsumma kammar hem turneringspotten. I turneringar kan vinstsumman vara större än summan du vann på dina skraplotter.

Sammanfattning

Att köpa skraplotter online ger dig bättre vinstchanser och högre priser än om du skulle köpa dem över disk. På Triple Wins har du till exempel möjlighet att vinna stort på en tillhörande jackpott och Wild Champion tillåter dig att själv sätta taket för dina vinstmöjligheter. Testa på en av dessa skraplotter idag!