3WOW!

Varför ska du krångla till det när det är enkelheten och tydligheten du letar efter? Som skraplottare vet du att det inte ska behöva krävas speciellt mycket tid eller ansträngning för att få reda på om du har vunnit eller inte. Det ska vara tydligt, enkelt och förhoppningsvis vinstgivande. Nio enkla, gråa rutor som väntar på att du ska sätta tänderna i dem, men ytterligare vinstchanser lättillgängliga. Svårare än så behöver det inte vara när du spelar för de stora pengarna, precis som i 3WOW!

Tema: klassisk skraplott
Plus: Vinstsummorna
Minus: Inget
Betyg: 5 av 5

Det är lätt att förstå varför den här skraplotten har blivit så populär. Det är det fina, avskalade med alla sina små detaljer som gör den så funktionell, samtidigt som innehållet är precis det du förväntar dig. Inga överraskningar, inga svårigheter och det är tydligt när och hur du vinner. Vinstchanserna i denna lott är dessutom rejält maxade, för det går att vinna upp till en miljon euro, vilket skulle göra dig i princip ekonomiskt oberoende för resten av livet. Det finns många fina anledningar till att spela 3WOW! och vinsterna är kanske den största.

Det är ett skönt och avkopplande sätt att spela sina skraplotter på. Du bestämmer själv vilket kortpris du vill ha, och det i sin tur avgör hur mycket du kan vinna. Framför dig kommer du sedan att ha tio olika lotter att välja på, och det är bara klicka på den som du känner för. Det går också att helt enkelt trycka på ”spela” så väljer datorn åt dig, vilken gör bekvämligheten och enkelheten extra påtaglig. 3WOW! är alltså lotten för dig som uppskattar det enkla i livet, som vet att det inte alltid behövs extravaganta inslag för att något ska vara bra. 3WOW! har enorma vinstsummor, jämfört med andra skraplotter, och du behöver knappt lyfta ett finger för att du ska kunna bli betydligt rikare!