Diamond Duet

Världen av bling-bling har nog aldrig varit trevligare att uppleva. Diamanter i överflöd brukar normalt sett vara de rika förunnade men inte längre. Tack vare Diamond Duet är det fullt möjligt att duscha i diamanter, och du behöver inte ens oroa dig för att ta skada, för diamanterna som regnar över dig är digitala, men pengarna de motsvarar är så verkliga som det bara går att bli. Med andra ord den perfekta kombinationen av två världar, där diamanterna i all sin glans representerar det fina i att kunna känna sig som en av de rika i världen, medan vinsterna ser till att du faktiskt kan bli det!

Tema: Diamanter i överflöd
Plus: Vinstchansen
Minus: …man vill alltid ha fler nummer!
Betyg: 5 av 5

Spelet är lika lätt som det är profitgivande. Här kan du spela om hela 500 000 euro, och det är inte en liten droppe i sjön. Med omkring fem miljoner i möjlig vinstutdelning är det rent av oklokt av dig att INTE spela på den här lotten, för plockar du hem högsta vinsten är det inte mycket som kommer att bekymra dig i den ekonomiska världen, troligen resten av ditt liv. Anledningarna är alltså många, och utöver en lättspelad skraplott och höga vinstchanser ser det också väldigt lockande ut. Diamond Duet ger dig alltså en visuellt och känslomässigt bra upplevelse.

Hur går det då till, om det nu är så lätt som vi påstår? Här handlar det, som vanligt, om att göra din insats och efter det är det bara att skrapa på. Du skrapar inledningsvis fram dina fem vinstnummer, och målet är att hitta samma nummer hos någon av de 25 övriga, runda diamanterna, som finns under din rad med vinstnummer. Skrapar du fram samma siffra så vinner du det belopp som är knutet till siffran. Utöver det finns det lite extra bonuschanser att vinna mer. En enklare eller smidigare väg till miljonerna går alltså inte att hitta.