Spin the Gold

Stort grattis! Du är redan från början av spelet vinnare av guldmedaljen. Det krävs alltså ingenting mer av dig för att du ska vara på toppen av prispallen, du kan stå där och skina som den vinnare du är. Men det är långt ifrån klart än, guldmedaljen är endast ett steg på vägen till den riktiga vinsten, nämligen när du märker det i plånboken. Det är nu som det riktiga äventyret börjar, kampen om guldet är redan avgjort och det är nu som du ska förvalta det på allra bästa sätt.

Tema: Idrott
Plus: Lättanvänt och snyggt
Minus: Inget
Betyg: 5 av 5

Spin the Gold är en väldigt trevligt skraplott där det handlar om att hitta kombinationer av tre i rad, precis som i de allra flesta skraplotter. Skillnaden är att alla motiv redan från början är synliga och att din guldmedalj har förvandlats till tre olika hjul. Motiven finns på hjulet och det är nu upp till dig att snurra dem rätt så de landar i vinnande kombinationer. Det finns gott om olika kombinationer som ger olika mycket vinster, men det mest utmärkande är hur enkelt det är att förstå sig på och samtidigt att tolka var man vinner. Vinstraderna är markerade i innerringen och du bestämmer själv hur många du vill ha med ett maximalt antal på åtta stycken.

Symbolerna i spelet är många till antalet, men det är lätt att förstå vad de syftar på. Idrotten blandas med de klassiska symbolerna som du hittar i de flesta olika skraplotter, casinos och slotar och det är ett tema som känns igen och känns tryggt. Som spelare vet du att det finns något välkomnande här i traditionellt spelande. Grafiken i spelet är dessutom utsökt, och det är lätt att fastna rent estetiskt, enbart begrundande hur bra de har utvecklat skraplotten. Det är en välkomnade känsla, att spela om de stora pengarna i en miljö som inte enbart ser bra ut, utan också fungerar väldigt bra rent tekniskt.