Cash Farm

Det är dags att bege sig ut till det härliga landet, där vi kommer att få möta både bönder, bondgårdar och djur. Vem hade kunnat tänka sig att ett besök på Cash Farm skulle betyda att vi får möjligheten till att plocka hem hela 200 000 Euro? Ja, namnet i sig kanske skvallrar lite om att det har mycket med pengar att göra, men det hör ju inte till vanligheterna att bönder delar ut pengar till vänster och höger. I Cash Farm är just händelseförloppet så, men om du tror att du kommer att få dem helt utan någon egen insats så tror du fel, för bonden förväntar sig att du ska få slita för det.

Tema: Bondgård
Bra: Glad och söt
Dåligt: Detaljer och grafik
Betyg: 3,5 av 5

I Cash Farms skraplott handlar det som vanligt om att hitta fram till tre likadana symboler. Symbolerna har antingen med bondens olika djur att göra, eller bonden själv och hans piga. Framför dig har du tre stycken överfulla ladugårdar, där din uppgift blir att hitta ut av vilken ladugård som döljer tre stycken av samma karaktär. Det är inte alltid det finns tre stycken av samma i ladugården, men då är det upp till dig att satsa valfri summa och på nytt göra ett försök med att öppna de tre dörrarna. Efter att dörrarna öppnas så avslöjas också summan du vinner, nere i det vänstra hörnet.

Det är på många sätt en fin och söt liten skraplott det här som definitivt höjer humöret på en enbart genom spelkänslan. Att humöret blir än bättre när man dessutom vinner är väl inte speciellt konstigt, men det finns ändå saker i den som man hade önskat skulle vara lite mer utvecklade. Grafiken är inte direkt på topp, även om den är söt, och likaså avslöjas vinstsumman i autoplayläge efter att man fått reda på om man har vunnit eller inte. Det hade varit trevligare och mer spännande om man från början visste vad man kunde vinna och det går att lösa genom det enkla spel-för-spel-läget.